Powered by:

Actie met AMD, doe jij al mee?

Sinds 1 mei maakt jij kans op hele mooie prijzen bij aanschaf van een HPE server met AMD hardware. Ding jij al mee naar die Patton Kamado BBQ of een van de vele BBQ pakketten?

Juni goed beginnen?

Dat kan, met de AMD EPYC lijn. Niet alleen zijn de processoren ontzettend sterk, ze geven jou ook nog eens de kans om in juni te BBQ’en met een nieuwe Kamado Patton! Niet alleen is de Patton een gerenommeerd merk, het is ook nog eens de slimme variant, niet mis dus.

AMD EPYC

De beste performance op elk gebied? De AMD EPYC serie voelt zich thuis in iedere omgeving. Deze veelzijdige serie is snel en bovendien ook nog eens energiezuinig. De 3e generatie heeft een aantal voordelen ten opzichte van de eerdere generaties. Meer weten? Klik snel op de link onderaan de pagina.

Weten wat anderen van de EPYC serie vinden van AMD? Neem dan eens een kijkje op: https://www.amd.com/en/case-studies?f%5B0%5D=product_category%3AServer. Hier staan tal van use-cases van (grote)bedrijven wereldwijd.

HCI en virtualisatie: https://community.amd.com/t5/business/bg-p/amd-business-blogs

High performance computing: https://www.amd.com/en/solutions/supercomputing-and-hpc

Cloud computing: https://www.amd.com/system/files/documents/epyc-for-cloud-brief-june-2020.pdf

Database en Analytics: https://www.amd.com/en/processors/choosing-right-epyc-processor-relational-database-brief

 

AMD Cashback Promo

Wil jij er het maximale uithalen? Configureer de HPE server met AMD EPYC dan via iQuote en spaar voor extra korting. Via Copaco.com klik jij door naar het kopje portals en daar vindt jij HPE iQuote. Op deze pagina zie jij vervolgens bovenaan in de banners de AMD actiebanner. Klik op HPE ProLiant Servers with AMD Processors en klaar, korting sparen maar!

 

Actie

Ben jij van plan in de maand mei een HPE server met AMD te kopen? Vergeet je dan niet in te schrijven via het actieformulier en hopelijk staan wij dan binnenkort bij jullie op de stoep.

https://www.copaco.com/nl-nl/ac/maak-kans-op-een-premium-16-patton-kamado-bbq?utm_source=website&utm_medium=homepagebanner&utm_campaign=hp-amd