Powered by:

Alles over de HPE Storage oplossingen

Door de huidige exponentiële datagroei zijn archivering, back-up en herstel essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering. HPE zoekt voortdurend naar manieren om de huidige én de toekomstige data-omgeving te verbeteren.

De HPE Storage oplossingen zijn ontworpen om uw klanten te helpen de groeiende kosten en complexiteit van het beheren en monitoren van data aan te pakken. Of u nu uw klanten helpt bij het aanpakken van belangrijke uitdagingen zoals big data, cloud of mobiliteit, of gewoon op zoek bent naar storageoplossingen die u een voordeel geven ten opzichte van de concurrentie, HPE kan u hierbij helpen.

Met onderstaand portfolio biedt HPE voor iedere omgeving een oplossing. Een greep uit het assortiment:

MSA:

Explosieve gegevensgroei, virtualisatie, complexiteit van beheer, data in silo's, hybride cloud: de uitdagingen op het gebied van storage waar MKB IT-teams vandaag de dag mee te maken hebben, zijn vergelijkbaar met de uitdagingen in de grootste enterprise-omgevingen. Veel kleine tot middelgrote klanten willen graag de voordelen van een SAN-oplossing, maar hebben er het budget niet voor. Met HPE MSA-storage op instapniveau is dat budget er wel. HPE MSA is betaalbaarder dan ooit en brengt shared storage van enterpriseniveau naar een MKB-publiek.

Nimble:

Nimble combineert opslag, back-up en herstel en replicatie in een geïntegreerde oplossing.
Wat is Nimble Storage en wat maakt Nimble Storage zo bijzonder? De eisen aan uw IT omgeving blijven maar toenemen. U wilt betere opslag prestaties, uw IT-omgeving goed schaalbaar houden, betere bescherming van de gegevens en toch moet de omgeving in uw datacenter eenvoudig te configureren blijven. Daar waar bestaande storage-oplossingen niet altijd het juiste antwoord bieden op actuele behoeften van de markt, heeft Nimble Storage gekozen voor een nieuwe benadering, die storage, back-up en disaster in één oplossing samenbrengt.

3PAR StoreServ:

HPE StoreServe is de enige storage-architectuur die uw klanten nodig zullen hebben. Het is het eerste platform dat voldoet aan de eisen van klanten op MKB-niveau tot enterprise niveau, zonder daarbij compromissen te sluiten. HPE StoreServ levert de prestaties en flexibiliteit die u nodig hebt om de bedrijfsgroei te ondersteunen en belangrijke IT-initiatieven mogelijk te maken, zoals servervirtualisatie en het uitrollen van nieuwe applicaties en cloud-gebaseerde oplossingen.  

Wat kan Copaco voor u betekenen?

Bij Copaco kijken we graag met u naar het uitgebreide HPE storage-aanbod om de beste oplossing te bieden aan uw klant. Daarnaast ondersteunen we u met commerciële en technische trainingen. Het HPE Storage team beschikt over zeer ervaren en hoogst gecertificeerde sales en pre-sales medewerkers.