Powered by:

Aruba Instant On update

Wij brengen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen vanuit Aruba. Deze maand onder andere de 1960 serie, nieuwe SMB tranceivers en de ACTION partnerclub.

Aruba’s stapelbare 1960 serie

Enige tijd terug hebben wij u geïnformeerd over het alternatief wat de 1960 serie kan bieden ten opzichte van de 2540 serie. Ook hebben we het toen gehad over de verschillende modellen en SKU’s. Wilt u dit artikel terug lezen? Dat kan hier.

Crosstalk Solution, een consultant en applicatie development bureau, beschrijft de 1960 serie als “de eerste van haar soort” en “wonderbaarlijk”. Naast de stacking mogelijkheden, hebben ze hier nog veel meer over te vertellen. De video duurt wel even (24:07), maar geeft wel een sterk inzicht in de mogelijkheden en inzet. Zien? Klik hier.

Nieuwe SMB tranceivers

Aruba heeft recent betaalbare SMB tranceivers uitgebracht. Deze zijn speciaal voor de 1830, 1930 en 1960 series. Het doel is het aanbieden van betaalbare tranceivers met opties voor zowel fiber als koper connectiviteit tussen switches en lokale servers of storage oplossingen.

Meer weten? Klik hier.

 

ACTION Partner Club Aruba

Bent u al aangemeld bij het ACTION Partner Club programma van Aruba? Zo niet, laat geen geld liggen en meld u aan! Aruba doet haar best het programma zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor iedereen. Daarom hebben ze recent nieuwe wijzigingen doorgevoerd. Zaken als de structuur, rebates en beschikbaarheid zijn veranderd. Bovendien zijn er ook nieuwe topics zoals top tips en promoties om u te helpen Aruba beter te positioneren in het SMB segment. Meer weten? Klik hier.

Powercoins

Afgelopen week hebben wij de webshop weer aangevuld met nieuwe goodies. Heeft u uw Powercoins al ingewisseld? Neem snel een kijkje en zie wat u al kunt halen!