Powered by:

Blijf up-to-date: alle lopende HPE Promo’s en programma’s op een rij

Om u als partner zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen heeft HPE vanuit verschillende disciplines meerdere promo’s en programma’s lopen. Vandaar dat Copaco deze in onderstaand overzicht heeft gezet zodat u weer helemaal op de hoogte bent. Mocht u naar aanleidingen van deze informatie nog vragen hebben of hulp wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

TVA / TPL
In deze twee promo’s van HPE (Top Value Accelerate en Transactional Price List) zijn alle hardlopers scherp geprijsd. Door middel van speciale promobundels valt nog extra voordeel te behalen. HPE let voortdurend op wensen / behoeftes uit de markt en past de inhoud van deze promo’s waar nodig aan. Alle artikelen in de promo zijn regulier via de webshop van Copaco te bestellen.

Engage & Grow – Pump up the volume
Engage & Grow is het programma van HPE waarmee partners met hun omzet kunnen sparen voor tegoeden op de HPE-creditcard. Via www.engageandgrow.eu zijn alle voorwaarden te zien en is het mogelijk om in te schrijven. Na inschrijven en accepteren van de voorwaarden spaart u automatisch mee. Het saldo is te checken via diezelfde portal.

Met Pump Up The Volume heeft HPE regelmatig interessante incentives om het saldo een boost te geven. Zo verdien je binnenkort extra punten met de verkoop van de MSA Gen 6, hou hiervoor de informatie vanuit HPE en Copaco goed in de gaten.

SMB Groei
SMB Groei is hét programma waarbij een kernassortiment – speciaal samengesteld voor het MKB en direct scherp geprijsd – te bestellen is. Via www.beyondsmbgrowth.nl zijn de voorwaarden inzichtelijk en kunt u zich aanmelden voor dit programma. Aanmelden is zeer eenvoudig en u kunt daarna vrijwel meteen beginnen met bestellen.

HPE Mainstream
Met HPE Mainstream stelt HPE een reeks artikelen beschikbaar welke snel uit voorraad leverbaar zijn. Deze functie is in te schakelen in de configuratietool van HPE, OCA (One Config Advanced). Door gebruik te maken van HPE Mainstream-artikelen kunt u configuraties bouwen welke snel bij u of uw eindklant geleverd kunnen worden.

Vragen? Neem dan contact met ons op via hpe@copaco.com of +31 (0)40 2 306 425.