Powered by:

Boost uw business met Windows Server 2019 en ontvang tot wel €200,- aan cadeaukaarten

Met Windows Server 2019 en de next-gen ontwikkelingen van Intel worden uw klanten op weg geholpen met hun digitale transformatie. Door het upgraden van de server hardware en het overstappen op Windows Server 2019 geniet uw klant van de volgende voordelen:

  • Next-level dataopslag en dataoverdracht
  • Verbeterde beveiliging en bescherming
  • Efficiëntere werking van de omgeving

U ontvangt bij aanschaf van een HPE Microsoft OEM Windows Server-pakket een Digitale Primera Keuzecadeaukaart t.w.v. €10,-. Bij aanschaf van de Data Center-versie ontvangt u een Keuzecadeaukaart t.w.v. €100. Deze actie geldt t/m 30 juni 2021 en kan maximaal oplopen tot €200,-.

Next-level dataopslag en dataoverdracht
Uw klanten profiteren van de efficiëntie en schaalbaarheid om zo in te kunnen spelen op de steeds veranderende markt van server en storage. Windows Server 2019 voorziet uw klant van eenvoudige tools om de migratie van legacy systemen te ondersteunen en biedt zo de gewenste performance. Windows Server 2019 in combinatie met de 2e Gen Intel Xeon Scalable processor voorziet een toename van de performance tot maar liefst 3.9x bij servers van 4 á 5 jaar oud. Voor een verdere specificatie verwijzen wij u graag door naar de benchmarks van Intel.

Verbeterde beveiliging en bescherming
Windows Defender Advanced Threat Protection detecteert én voorkomt gevaren voordat deze schade kunnen aanrichten aan apps en data. Verbeterde features zorgen er voor dat uw klant altijd compliant is met de meest recente richtlijnen voor het waarborgen van dataprotectie (o.a. GDPR en HIPAA). Het Intel Xeon Scalable-platform helpt bij het creëren van zeer betrouwbare infrastructuren door middel van het bieden van dataprotectie op alle mogelijke niveaus.

Efficiëntere werking van de omgeving
Help uw klant met het bieden van een oplossing voor de lange termijn op het gebied van data en infrastructuur. Services zoals Azure Site Recovery en automatische back-ups ontzorgen uw klant en helpen tevens bij het waarborgen van de continuïteit van het bedrijf. 2e Gen Intel Xeon Scalable processors voorzien een stevig fundament waarbij de wensen van vandaag én in de toekomst op het gebied van schaalbaarheid, performance, netwerk, memory en storage altijd te realiseren zijn.

 

Meest gestelde vragen

Wat is er nieuw aan Windows Server 2019?
Windows Server 2019 in combinatie met hardware van HPE geven uw klant de kans de mogelijkheden op het gebied van data analyse, kostenreductie en databeveiliging optimaal te benutten. Tevens wordt de migratie van data en services naar de cloud vergemakkelijkt door diverse tools. Lees hier meer over de nieuwe features van Windows Server 2019.

Hoe zorgt Windows Server 2019 er voor dat mijn bedrijf of het bedrijf van mijn klant compliant is als het gaat om de regels voor dataprotectie?
Alle producten en diensten van Microsoft zijn zo opgebouwd om er zeker van te zijn dat ze compliant zijn met de nieuwste richtlijnen als het gaat om dataprotectie waaronder GDPR en HIPAA. Lees hier meer over hoe Microsoft er voor zorgt dat uw bedrijf beschermd is.

Over welke aanvullende beveiligingsfeatures beschikt Windows Server 2019?
Beveiliging van data is en blijft één van de topprioriteiten van u en uw klant. Microsoft en HPE zijn vastberaden om u hierbij te helpen. Windows Server 2019 beschikt over enkele features die er voor zorgen dat uw bedrijfsdata te allen tijde veilig is: virtual network encryptie, offline mode voor Virtual Machines en de verbeterde werking van Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) waarmee eventuele aanvallen vroegtijdig opgemerkt en voorkomen worden.

Wat zijn de verschillen qua licenties in vergelijking met Windows Server 2016?
Het grootste verschil zit in het feit dat er nu gebruik wordt gemaakt van licensering op basis van het aantal cores. Voorheen waren de licenties gebaseerd op het aantal processoren. Voor meer informatie over deze licenties kunt u contact opnemen met het HPE-team van Copaco via hpe@copaco.com of +31 (0)40 2 306 425.

Waarom is het belangrijk hardware en software gelijktijdig te updaten?
De meest recente versies van de hardware en software werken het beste samen en geven de minste problemen op het gebied van compatibiliteit. Het upgraden van beiden zorgt er voor dat u de mogelijkheden optimaal benut op het gebied van performance, beveiliging en kostenefficiëntie. Voor 4 á 5 jaar oude servers kan de upgrade naar Windows Server 2019 en de 2e Gen Intel Xeon Scalable processors een performance boost van 3.9x opleveren.