Powered by:

Copaco & HPE Promo's

Copaco & HPE hebben regelmatige interessante promotionele acties voor jou. We maken een onderscheid in promo's die direct voor een scherpe prijs in de Copaco webshop staan en promotionele programma's die specifiek voor partijen met een HPE-partnerstatus zijn.

Promo's via de Copaco webshop
Dit zijn de Transactional Pricing List (TPL) promo en de Top Value Accelerate (TVA) promo. Voor beiden wordt een selectie gemaakt uit het assortiment van HPE-artikelen die veel verkocht worden en artikelen die als een complete oplossing verkocht kunnen worden. Hier worden ook voordeelbundels aan toegevoegd om nog meer kostenvoordeel te behalen. Zo kun je alle populaire oplossingen direct scherp offreren vanuit de Copaco-prijslijst en je omzet en marges verbeteren.

Programma's
Voorbeelden van programma’s die specifiek voor partijen met een HPE-partnerstatus zijn: 'Aanvragen voor een special bid vanuit een geregistreerde deal' en 'het SMB programma'. Dit laatste programma is een speciaal voor HPE businesspartners samengesteld kernassortiment met een vaste lage prijs. Met dit programma kun je direct voor je eindgebruiker een bid prijs offreren.

Copaco kan indien wenselijk, de oplossingen uit beide programma’s voor jou configureren en installeren.

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via hpe@copaco.com of bel 040 2 306 325.