Powered by:

Copaco & HPE Promo's

Copaco & HPE hebben geregeld interessante promotionele acties voor u. We maken een onderscheid in promo's die direct voor een scherpe prijs in de Copaco webshop ingeregeld zijn en promotionele programma's die specifiek voor partijen met een HPE partnerstatus zijn.

Promo's via de Copaco webshop
Dit zijn de Transactional Pricing List (TPL) promo en de Top Value Accelerate (TVA) promo. Voor beiden wordt een selectie gemaakt uit het assortiment van HPE artikelen die veel verkocht worden en artikelen die zorgen dat een complete oplossing verkocht kan worden. Hier worden ook voordeelbundels aan toegevoegd om nog meer kostenvoordeel te behalen. Zo kunt u alle populaire oplossingen direct scherp offreren vanuit de Copaco prijslijst en uw omzet en marges verbeteren.

Programma's
Voorbeelden van programma’s die specifiek voor partijen met een HPE partnerstatus zijn: 'Aanvragen voor een special bid vanuit een geregistreerde deal' en 'het SMB programma'. Dit laatste programma is een speciaal voor HPE business partners samengesteld kernassortiment met een vaste lage prijs. Dit programma maakt het mogelijk om direct voor uw eindgebruiker een bid prijs te offreren. Tenslotte geldt voor beide programma’s dat Copaco deze oplossingen ook voor u kan configureren en installeren wanneer wenselijk.

Vragen?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via hpe@copaco.com of bel 040 2 306 325.