Powered by:

De voordelen van SMB Groei 2.0

‘SMB Groei 2.0’, ‘Beyond SMB’ of ‘SMB Growth’. Deze termen heeft u de afgelopen tijd vast wel voorbij zien komen. Wat zijn de voordelen van SMB Groei 2.0 en hoe neemt u deel aan dit programma? In deze blog vertel ik u alles over SMB Groei 2.0 zodat u een vliegende start in 2020 kan maken.

 

Wat is SMB Groei 2.0?

SMB Groei 2.0 (ook wel Beyond SMB Growth 2.0 genoemd) is een online platform voor HPE-partners (met als focus MKB). Op dit platform zijn prijslijsten op te vragen maar ook promoties, product- en marktnieuws, events en contactgegevens. Een groot bijkomend voordeel van SMB Groei 2.0 is dat goed lopende (voorraad)producten (MKB-producten en bijbehorende PointNext attach-diensten) extra worden gepromoot via dit programma.

 

Wat zijn de voordelen van SMB Groei 2.0?

  • Scherpe en concurrerende prijzen op goed lopende voorraadproducten
  • Stabiele prijsstelling voor minimaal één maand
  • Gegarandeerde beschikbaarheid van artikelen bij Copaco
  • Toegang tot de community voor MKB-communicatie en trainingen

 

Artikelen uit het SMB Groei 2.0-programma bestellen

Zodra u bent geaccepteerd voor het partnerprogramma kunt u de meest recente prijslijst downloaden via de portal van SMB Groei 2.0. Tevens zijn de items via deze prijslijst met een simpel mailtje te bestellen bij Copaco. Het enige wat u hoeft te weten zijn de aantallen en de eindgebruiker.

 

Vanaf februari 2020 zijn een aantal servers nóg scherper geprijsd zodat u met een concurrerende prijs richting uw eindklant kan gaan. Download de meest recente prijslijst op www.beyondsmbgrowth.nl.

 

Aanmelden voor SMB Groei 2.0

Aanmelden voor SMB Groei 2.0 kan via www.beyondsmbgrowth.nl. Na de aanmelding zal de tekenbevoegde binnen uw bedrijf de voorwaarden ontvangen ter acceptatie. Aanmeldingen gaan de 1e van de volgende maand in (als de aanmeldprocedure volledig doorlopen is). Voor de volledige voorwaarden kunt u www.beyondsmbgrowth.nl raadplegen.

 

Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Mijn collega’s en ik helpen u graag verder! Telefonisch via 040 – 23 06 425 en per mail via hpe@copaco.com.