Powered by:

HPE iQuote FlexOffers: hoe zat het ook alweer?

Sinds enkele maanden maken al veel partners gebruik van HPE iQuote FlexOffers. Met behulp van iQuote FlexOffers configureert u eenvoudig een server én klikt u ook nog eens korting bij elkaar. Wilt u ook vandaag nog gebruik maken van alle voordelen? Lees dan snel verder!

Wat is HPE iQuote?

iQuote is een service, een configuratie- c.q. offertetool, die Copaco in samenwerking met HPE beschikbaar stelt aan klanten. U maakt in slechts enkele stappen nauwkeurige configuraties voor populaire HPE server-, opslag- en netwerkproducten. Deze slaat u op voor latere bewerking of u plaatst uw bestelling voor een directe levering uit voorraad.

De voordelen van iQuote

  • binnen vijf minuten uw server configureren en bestellen;
  • slimme configuratietool met een overzicht van vaste en optionele componenten;
  • actueel overzicht van de voorraad en prijzen;
  • totaalprijs inclusief salesmarge continu inzichtelijk;
  • inzicht in actiemodellen;
  • directe levering uit voorraad;
  • automatisch ingebouwde fout- en validatiecheck.

Wat zijn FlexOffers en hoe werkt het?

De FlexOffers zijn een extra uitbreiding van de bestaande HPE iQuote tool. Nu denkt u, wat is hier zo vernieuwend aan? Deze 2.0 versie laat alle beschikbare kortingen in één oogopslag zien. Het blijkt in de praktijk lastig om te profiteren van kortingsbundels op voorraadproducten. Vaak zit deze korting net niet op de producten die u nodig heeft. De nieuwe functionaliteit in deze tool zorgt ervoor dat u, als u voldoende opties selecteert, een maximale korting behaalt. Op die manier kunt u zelf producten kiezen waarmee de hoogste korting bereikt kan worden. De huidige HPE voordeelbundels zullen binnenkort verdwijnen en maken plaats voor deze staffelkorting in iQuote.

Hoe werkt het?

De iQuote-tool is via de startpagina van Copaco.com te bezoeken (via het menu bij ‘portals’). In enkele minuten configureert en bestelt u een HPE-server, direct uit voorraad. U selecteert een gewenste server en vervolgens opent het configuratiescherm, waarna u het aantal actieproducten ziet staan. U krijgt bij elke selectie van een product te zien hoeveel actieproducten u dient te selecteren voor maximale korting. Dit zijn vaste percentages en je krijgt de korting op alle producten die gedefinieerd zijn als actieproduct.

Nieuwsgierig geworden of toch nog meer weten over iQuote of iQuote FlexOffers?
Onze accountmanager Ruud van der Meer legt het u graag uit (ruud.van.der.meer@copaco of +31 6 28 61 45 78)!