Powered by:

HPE update 2022, laatste nieuws en meer.

2022 is al weer even aan de gang, hoe staat het er voor? lees snel verder voor de laatste nieuwtjes en updates.

 

De DL20 is niet meer leverbaar (EOL)

De HPE ProLiant DL20 Gen10 servers zijn definitief End of Life. De servers kunnen niet meer besteld worden. De DL20 serie was de kleinste rackserver van de DL familie.

Een direct alternatief heeft HPE momenteel nog niet in het assortiment. Afhankelijk van het doel, kan daarvoor in de plaats nu de DL160 aangeboden worden.

De DL160 is net een maatje groter en heeft plek tot acht schijven in plaats van vier. Tevens heeft de 160 een mogelijkheid tot een 2e processor maar met behoud van de 1U formfactor.

 

HPE sales certificering 2022

Her is eerder in webinars van HPE voorbij gekomen, namelijk de HPE sales certificering. Een must om de juiste producten in elke situatie aan te kunnen bieden. Ook onze sales moeten deze trainingen halen of hebben ze zelfs al gehaald voor 2022.

Let er op dat hoe eerder je hier aan begint, hoe goedkoper de training is.

In Q1 krijg je nog 66% korting op de reguliere prijs, in Q2 gaat de korting naar 33% en in Q3/4 betaald je de volle prijs van 180 dollar.

Meer weten? https://salespro.hpe.com/

 

HPE LIVE: Storage TV show!

De belangrijkste HPE Storage updates, dat is wat je kan verwachten tijdens dit online live event. Je hebt de mogelijkheid om live vragen te stellen aan de gasten aan tafel aan de experts en special guests.

Wanneer? 25 januari om 10:30 tot 11:45.

Registreer je snel op: https://h22166.www2.hpe.com/Register/RegisterForm.aspx?cc=nl&lang=nl&eventid=MgA1ADYAMgA1ADcA

 

Powercoins

De Powercoins zijn weer geüpdatet. Kijk snel naar jouw nieuwe saldo. Wil je iets bestellen wat niet in de shop staat? Neem dan contact met ons op, wij zullen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Meer info over het spaarprogramma? https://www.hpenergy.nl/het-hpenergy-spaarprogramma/

 

Trainingen & webinars

Vragen en / of opmerkingen?

Vragen en / of opmerkingen over deze blog? Neem contact op met het HPE team op HPE@copaco.com of 040-2306425.