Powered by:

Maak kennis met de nieuwste Aruba Instant On AP22

en maak kans op een Bol.com bon ter waarde van € 300,-.

De Aruba Instant On AP22 is de nieuwste variant in de succesvolle serie Aruba Instant On Access Points. De AP22 is Wi-Fi 6 gecertificeerd en kenmerkt zich door de betere prestaties en hogere bandbreedte. De Aruba Instant On AP22 is uitermate geschikt voor al het MKB in Nederland.

Aruba Instant On App
Het beheren van Aruba Instant On Access Points wordt nog makkelijker met behulp van de app. Met behulp van deze app (te installeren op apparaat naar keuze) kunt u het netwerk op elk gewenst moment beheren.

Belangrijkste kenmerken

  • Smart Mesh: bereik afgelegen plekken in uw ruimte(s) met de Smart Mesh-technologie. Hiermee voorzien verschillende access points uw ruimte(s) van een vloeiende Wi-Fi-dekking
  • Multi Management: beheer verschillende netwerken met de eenvoudig te gebruiken web-interface (cloud) en de Aruba Instant On App

Aruba 1930 switches
Eerder dit jaar lanceerde Aruba, onderdeel van HPE, ook de nieuwe serie Instant On 1930 switches. Met de 1930 serie breidt Aruba de Instant On productlijn verder uit. Deze 1930 serie wordt gepositioneerd als de opvolger van de bekende OfficeConnect 1920 switches en is speciaal ontwikkeld voor het SMB. Hoe vernieuwend zijn deze 1930 Instant On switches eigenlijk? Lees hier alles over deze 1930 serie.

Incentive
De vijf klanten met de meeste omzet op Aruba Instant On Access Points in oktober ontvangen een Bol.com bon t.w.v. € 300,-. Een mooi ‘startkapitaal’ voor bijvoorbeeld de aanschaf van de nieuwe Playstation of Xbox die eind dit jaar op de markt komen.