Powered by:

Neemt u één van de JBL speakers mee naar huis?

Op één april is de incentive van Intel en Microsoft live gegaan, heeft u zich al aangemeld en neemt u een van die vette JBL speakers mee naar huis?

Kleine recap, wat houdt de actie in?

Met Intel & Microsoft maakt u nu kans op een vette JBL flip 5 speaker. Deze draagbare speaker kunt u overal mee naar toe nemen. De speaker heeft een accu van maar liefst 12 uur en bovendien is de speaker ook nog eens IPX7 gecertifieerd (waterdicht).

Hoe? Simpel! Koop tussen 1 en 30 april een HPE server met een Intel XEON gen 3 processor + een Microsoft OS pakket, en u doet mee.

De winnaars worden aan het einde van de actie gecontacteerd door ons.

 

Intel & Microsoft, een gouden combinatie

De laatste generatie 3 XEON processoren van Intel zijn het neusje van de zalm, het beste van het beste. IT-modernisering maakt snellere ontwikkeling van uw bedrijf mogelijk. Nog nooit was schaalbaarheid en een betere infrastructuur zo dichtbij.

Deze XEON processoren kunnen tot wel 224 processor cores per 8-core socket aan zodat deze voor een diverse omgevingen inzetbaar zijn.

Wilt u er bovendien het beste uithalen? Combineer deze dan met Intel Optane Persistent memory van de 200 series. Hierdoor kunt u opschalen tot maar liefst 4,5TB (DRAM + Optane memory). De leestijden van deze RAM modules zijn tot wel 225x sneller van mainstream NAND SSD’s.

Met krachtige innovaties om de efficiëntie en productiviteit van jouw systeem te verhogen, combineert Windows Server 2022 met Hewlett Packard Enterprise-servers, opslag- en netwerkoplossingen om de technologie te bieden waarmee u uw zakelijke doelen kan bereiken.

Dus, wilt u ook het beste halen uit uw systeem? Doe dat dan met Windows Server 2022 in combinatie met HPE en Intel.

 

Waar vind ik meer informatie over de incentive?

Verdere informatie is te vinden op deze actiepagina: https://www.copaco.com/nl-nl/ac/cmp_20220401_090426

U kunt ook meer info vinden in onze eerdere blog: https://www.hpenergy.nl/artikel/win-buy-the-pair-get-the-ware-met-intel-microsoft/

Toch nog vragen? Neem dan contact op met ons op 040 – 2306 250 of HPE@Copaco.com