Powered by:

Nieuwe mei actie, Doe mee(r) met AMD EPYC

Nieuwe maand, nieuwe kansen. Bovendien niet zomaar kansen, maar TOP kansen met AMD in combinatie met HPE. Wat wilt u nog meer? Met een beetje geluk, verdient u er ook nog een Patton Kamado BBQ mee. De actie loopt van 1 tot 31 mei 2022.

AMD EPYC

Om de EPYC lijn van AMD kan men niet heen, ze onderscheiden zich in veel gebieden namelijk sterk ten opzichte van de concurrentie. De 3e generatie is krachtiger en energiezuiniger dan ooit tevoren. AMD probeert hiermee het midden en hoog segment optimaal te bedienen door het leveren van de beste performance tegen een betaalbare prijs.

Omdat de bedrijven tegenwoordig steeds gedifferentieerder zijn, heeft AMD deze serie met 3e generatie EPYC processor in maar liefst 23 verschillende keuzemogelijkheden uitgebracht. Omdat de keuze hierdoor wel erg moeilijk wordt, heeft AMD een CPU selectie tool gemaakt zodat u direct de best passende optie kunt kiezen.

Zoekt u bijvoorbeeld een veelzijdige AMD server die voldoet aan de gemiddelde tot hogere MKB activiteiten? Kijk dan eens naar de HPE ProLiant DL385 Gen10 Plus v2 7313 3. Deze server heeft een AMD EPYC 7313 met 16-cores en 3,0GHz. Tevens is dit model uitgerust met een 8SFF bay en de nieuwe controllers van HPE (MR416i). Dit model voldoet ook aan de iQuote FlexOffers waardoor korting klikken mogelijk is, extra voordeel dus!

Toch iets minder nodig? Kijk dan bijvoorbeeld naar de HPE ProLiant DL325 Gen10 Plus v2 7313P 3. Ook dit is een 8SFF variant met een 16-core 3,0GHZ processor met de nieuwe controller. Deze server biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor het MKB segment. Ook hier is FlexOffers mogelijk, dus korting klikken in iQuote.

Ook al enthousiast over de EYPIC serie van AMD? Wat meer info is hier te vinden of bekijk deze video.

BBQ mee met AMD

In de maand mei, maakt u kans op mooie prijzen met AMD. We mogen namelijk BBQ prijzen weg geven. We geven maar liefst vier keer een 16” Kamado Premium Black weg. Naast deze vier zeer mooie BBQ’s, geven wij ook nog BBQ pakketten weg. Meedoen dus!

Hoe doet u mee?

Elke Silver en below partner mag meedoen aan deze actie. U kunt zich hier aanmelden voor de actie. Vul het actieformulier in en lees de voorwaarden goed door.

Bij elke AMD server order met een EPYC processor, verdient u één lot. Begin juni doen wij deze loten in een grote kom én maken wij de winnaars van de prijzen bekend. Wij zullen persoonlijk telefonisch contact opnemen met de winnaars. Uw prijs ophalen? Dan hoeft niet. Ruud van der Meer komt deze BBQ prijs persoonlijk overhandigen.

Heeft u er ook al zin in en wilt u uw kansen op de proef stellen? Schrijf u dan snel in en doe mee!

Voorwaarden

Deelnemende modellen:

Alle HPE servers met een AMD EPYC processor

 • Elke server geeft recht op 1 lot. Hoe meer servers gekocht, hoe meer loten.
 • Er zijn vier Kamado BBQ’s en 26 Barbecue pakketten te winnen.
 • Prijzen kunnen niet ingewisseld worden tegen andere items of geld.
 • Maximaal 1 prijs per partner.
 • Partner dient zich te registreren via het aanmeldformulier op de actiepagina.
 • De actie loopt van 1 tot en met 31 mei 2022.
 • Elke gekochte AMD server met EPYC processor geeft recht op 1 lot.
 • De trekking van de prijzen wordt door Copaco op 1 juni intern gedaan.
 • Winnaars worden per telefoon benaderd in de daaropvolgende weken.
 • Na de actie zullen de gegevens van het actieformulier worden verwijderd.
 • Bij annulering van de order/server zal ook het recht op de prijs komen te vervallen.
 • De order is geplaatst via iQuote.
 • Alle partners die voldoen aan bovenstaande voorwaarden en zich hebben ingeschreven via het actieformulier maken kans op deze mooie prijzen.
 • Platinum & Gold partners zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.