Powered by:

September update HPE & Aruba

Vanaf September kun je bij HPE en Aruba weer profiteren van mooie acties via bijvoorbeeld iQuote. Daarnaast vindt ook het HPE-partnerevent binnenkort plaats, heb jij je al ingeschreven?

Events & incentives

In augustus maakte je kans om met ons en AMD mee te gaan barbecueën bij SmokeyGoodness. Op 9 september jl. leerden de winnaars om  échte barbecue meesters te worden met de USA II workshop.

Met Aruba maakte je kans om jouw GVB met ons te behalen op de golfbaan in Nijmegen. De winnaars zijn inmiddels benaderd, hopelijk zien we jullie binnenkort!

Met HPE hebben wij op 5 oktober de HPE-partnerdag. Hiervoor kun je je nog aanmelden. Wil jij HPE, Aruba, AMD of ons face-to-face ontmoeten? Dan zien we je graag op deze dag. Tijdens deze dag organiseren we enkele leerzame sessies en hebben we aansluitend een rondleiding door de Bavaria brouwerij. Uiteraard is er na de tour nog voldoende tijd om na te praten/te netwerken. Inschrijven of meer info? Klik HIER.

HPE

Microsoft WS22 cashback in combinatie met ProLiant

HPE heeft in samenwerking met Microsoft Windows een cashback actie. Bij aankoop van HPE ProLiant Servers met Microsoft Windows Server ROK 2022 krijg je een cashback.

Benieuwd naar de hoogte van de cashback? Dat is afhankelijk van de aangekochte combinatie, zie onderstaande tabel.

Iedereen kan deelnemen aan deze actie, dus ook Platinum en Gold HPE partners. Meer informatie is te vinden op de website van HPE, klik HIER.

Let op, de actie loopt tot en met 31 oktober a.s.

HPE FLEX Offers (iQuote)

Ook in september is de AMD cashback beschikbaar met code FLEX22. Vul tijdens het configureren van een AMD server de code in bij het actieveld en krijg tot wel 200 euro cashback!

Meer info is te vinden in iQuote onder de actiebanners bovenaan de pagina.

Engage & Grow

HPE StoreEasy + VEEAM: samen beter

Koop een combinatie van HPE StoreEasy en VEEAM en krijg een additionele 5% korting! Deze korting is enkel beschikbaar in HPE FlexOffers in iQuote. Zie de actiebanner op de landingspagina van iQuote voor meer informatie.

HPE StoreEver + VEEAM: samen sterker

Koop een combinatie van HPE StoreEver en VEEAM en krijg een additionele 5% korting! Deze korting is enkel beschikbaar in HPE FlexOffers in iQuote. Zie de actiebanner op de landingspagina van iQuote voor meer informatie.

Aruba

CX 10000 serie switch met AMD Pensando

Aruba heeft in samenwerking met AMD Pensando de 10000 serie gelanceerd. Ontworpen voor de volgende generatie grote datacenters.

Cyberaanvallen zijn alom tegenwoordig en vormen een ernstige bedreiging voor jouw organisatie. Aangezien er geen wondermiddel bestaat om aanvallers en ransomware buiten de deur te houden, dienen er serieuze maatregelen te worden genomen om de schade van een aanval zoveel mogelijk te beperken. Meer dan 60% van alle cyberaanvallen gebruiken laterale bewegingen in het netwerk om de schade en impact op jouw bedrijf te maximaliseren.

Enkele van de maatregelen die hierin een belangrijke rol kunnen spelen zijn microsegmentatie en het toepassen van een zero trust policy. Echter heeft de complexiteit en de prijs van dergelijke oplossingen, organisaties er tot nu toe steeds van weerhouden om deze noodzakelijke veranderingen toe te passen. Tot nu!

Het Aruba CX10000 onderdeel van de CX familie. Deze eerste "Distributed Services Switch" is niet alleen uniek in de markt, maar biedt ook ongekende functionaliteiten aan op een switch. De CX10000 heeft een 800G - L4 Stateful Firewall in hardware- inbegrepen, waarmee microsegmentatie en east-west security ineens veel eenvoudiger worden. Deze switch biedt niet alleen extra visibiliteit in jouw netwerk, maar beschermt ook al uw netwerkverkeer (Storage, Back up, Bare metal servers, ...)

Waar passen we de CX10000 toe in het netwerk? Zie hieronder een schematische voorstelling van een distributed services architecture.

Hiermee kun je op een eenvoudige en kostenefficiënte manier microsegmentatie gaan inzetten. De CX10K is een top of rack switch met een 800 GB aan L4-in hardware- stateful firewall inbegrepen. Hierdoor ontstaat visibiliteit van alle flows in het netwerk en kun je op basis van deze visibiliteit heel eenvoudig microsegmentatie en east-west security toepassen. Hiermee wordt de implementatie tijd tot een minimum beperkt en complexiteit vermeden. Dit allemaal voor de prijs van een top of rack switch! Daarnaast kan door integraties met bestaande security vendors detectie capaciteiten verrijkt worden met de data die gegenereerd is door de switch.

De oplossing biedt:

 100x de schaalbaarheid t.o.v. een traditionele gecentraliseerde security oplossing;

  • 10x de performance ;
  • Uniform Management van Edge to Datacenter;
  • Tegen 1/3 van de TCO van traditionele security oplossingen in het datacenter.

 Voor meer informatie kun je terecht op onze website: https://www.arubanetworks.com/products/switches/distributed-services-switches/

Meer weten over de R8P13A 10000-48Y6C of de R8P14A 10000-48Y6C switch bundel? Neem contact op met HPE@copaco.com of 040-2306250