Powered by:

[VOL] HPE ProLiant Gen11 roadshow event

Wij zien in toenemende mate de interesse voor HPE Gen11 stijgen. Daarom nodigen wij jullie graag uit voor een kleinschalig HPE Gen11-event. Lees snel verder.

 

HPE Gen11 Roadshow

Omdat wij de laatste maanden veel vragen krijgen omtrent HPE Gen11, alle producten, SKU’s, technische specificaties en nog veel meer, gaan wij de weg op om jullie hierover te informeren. In een serie van drie events heb jij de mogelijkheid om een van deze events bij te wonen bij jou in de buurt. De locaties zoals deze vooralsnog gepland staan zijn:

Burgers’ Zoo – Arnhem – 6 juni 2023

Artis – Amsterdam – tba (na de zomervakantie)

Safaripark Beekse Bergen – Hilvarenbeek – tba (na de zomervakantie)

HPE Gen11 Roadshow bij Burgers’ Zoo

Het is ons een genoegen om jou uit te nodigen voor een speciaal evenement dat we organiseren bij dierenpark Burgers’ Zoo. Tijdens dit evenement zullen we ons richten op de nieuwste ontwikkelingen in de IT-infrastructuur; HPE Gen11 en HPE iQuote.

Het evenement vindt plaats op een prachtige locatie, namelijk in het dierenpark zelf. Naast het informatieve gedeelte, bieden wij jou ook een unieke ervaring met een exclusieve rondleiding achter de schermen. Hier zie jij hoe de dierentuin opereert en hoe de dierenverzorg(st)ers dagelijks voor de dieren zorgen.

HPE Gen11

HPE Gen11 is de nieuwste generatie servers van Hewlett Packard Enterprise (HPE). Deze servers zijn ontworpen om de prestaties en betrouwbaarheid te verbeteren, waardoor het voor jouw bedrijf gemakkelijker wordt om complexe workloads te beheren en jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren. We willen jou daarom graag voorzien van alle essentiële Gen11-info.

HPE iQuote

Daarnaast zullen we ook spreken over HPE iQuote, de offertetool van HPE. Met deze tool kun jij snel en gemakkelijk offertes op maat maken voor jouw klanten. We zullen je laten zien hoe je deze tool optimaal kunt benutten en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kan versnellen en efficiënter kan maken.

Na het event delen wij ook een iQuote-goodiebag uit aan alle aanwezigen. Wat er precies in zit houden wij nog even geheim.

Onder alle aanwezigen zullen wij tevens nog een leuke prijs verloten.

Ben jij erbij?

Het evenement vindt plaats op 6 juni van 09:30 tot 15:45 uur. We hopen jou daar te zien en je te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HPE Gen11 en iQuote.

Aanmelden kan via deze pagina.

Locatie: Burgers’ Zoo, Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem

Tijd en datum: Dinsdag 6 juni 2023 van 09.30 - 15.45 uur.