Powered by:

Workload optimalisatie met Intel Ice Lake & Microsoft'22

Zoals de meeste mensen in de infrastructuur business weten kunnen workloads sterk verschillen. De een heeft behoefte aan meer rekencapaciteit, de ander aan snellere opslag. Intel en Microsoft sluiten hier perfect op aan. Bovendien maak jij tijdens de actieperiode kans op een sports-giftcard.

Upgrade naar Microsoft server 2022

Hebben jouw systemen een cloud ready besturingssysteem nodig om de beveiliging en prestaties voor moderne applicaties te verbeteren? Microsoft Windows Server 2022 kan jouw datacenter of cloud-platform moderniseren door hybride mogelijkheden mogelijk te maken om de technologie-investeringen te optimaliseren.

Je kunt upgraden naar meerlaagse beveiliging met Secured-core OS, efficiëntie verbeteren met aanbevolen opties zoals Storage Spaces Direct en Windows Admin Center voor eenvoudiger beheer van moderne applicaties met virtualisatie en containerisatie.
Met krachtige innovaties om de efficiëntie en productiviteit van jouw systeem te verhogen, combineer je Windows Server 2022 met Hewlett Packard Enterprise-servers, opslag- en netwerkoplossingen om de technologie te bieden waarmee jij jouw doelen kunt bereiken.

Microsoft Server 2022:

 • Hybride mogelijkheden met Microsoft Azure™: Het cloud-ready besturingssysteem dat investeringen op locatie een boost geeft met hybride mogelijkheden;
 • Geavanceerde meerlaagse beveiliging: Bescherm gegevens en apps op vrijwel elk niveau van jouw bedrijf, te beginnen met het besturingssysteem;
 • Werken op afstand met verbeterde beveiligingsfuncties: Geef werknemers meer mogelijkheden door vereenvoudigde implementatie en beheer van externe apps en desktops;
 • Gemoderniseerde serverinfrastructuur: Transformeer infrastructuur en applicaties met flexibele oplossingen zoals software-gedefinieerde opslag en netwerken en een modern app-platform.

Intel Ice Lake

Workloads kunnen sterk verschillen. Sommige zijn meer rekenintensief; andere zijn meer data-intensief. Sommige workloads hebben meer geheugencapaciteit nodig, of snellere opslag en I/O, of AI-versnelling. Het goede nieuws is dat er servers zijn die worden aangedreven door 3e generatie Intel® Xeon® schaalbare processors die zijn geoptimaliseerd om aan al deze behoeften te voldoen.

Dat komt omdat Intel's platform brede innovatie, meer prestaties en grotere capaciteit levert waar je het ook nodig hebt.
3e generatie Intel® Xeon® schaalbare processors bieden tot 40 cores en 60% meer geheugenbandbreedte dan de vorige generatie, en maken snellere inter-processor I/O mogelijk met 3 UPI-verbindingen tussen processors.
Met de nieuwste Intel® Optane™ persistent geheugen 200-serie kan je tot 6 TB geheugencapaciteit per processor uitbreiden, en het geheugen heeft 32% hogere gemiddelde bandbreedte vergeleken met de eerste generatie. Deze servers bieden baanbrekende opslagprestaties met ondersteuning voor de nieuwe Intel® Optane™ SSD P5800X en snellere systeem-I/O met PCIe Gen 4.

ACTIE

Stel tijdens de actie periode (21 november tot en met 19 december) een server samen via HPE iQuote met een Ice Lake processor en Microsoft OS en krijg van ons een cadeaubon ter waarde van €100,- euro te besteden bij sports-giftcard.com. Meer weten over HPE iQuote? Of de actie? Kijk op onze actiepagina KLIK of neem contact op met HPE@copaco.com / 040-2306250

 

Voorwaarden

 • Prijzen kunnen niet ingewisseld worden tegen andere items of geld;
 • Maximaal één prijs per partner;
 • Partner dient zicht via het aanmeldformulier voor de actie te registreren;
 • De actie loopt vanaf 21 november tot en met 19 december 2022;
 • Winnaars worden per mail benadert in de daaropvolgende week;
 • Bij annulering van de order/server zal ook het recht op de prijs komen te vervallen;
 • De order dient een HPE iQuote order te zijn via het iQuote platform of HPE@copaco.com;
 • De cadeaukaart heeft een waarde van 100,- euro.