Powered by:

De HPE iQuote tool

 

HPE iQuote is voor veel resellers een veelgebruikte configuratietool. Het verlicht de werklast en de service naar klanten toe wordt verder geoptimaliseerd. Kortom een zeer waardevolle tool voor iedere reseller.

Zoals u wellicht weet, ontving iQuote eerder dit jaar een grote update. Voortbouwend op de sterke punten van de eerste generatie, is iQuote 2.0 sneller en zelfs gemakkelijker te gebruiken. Met verbeterde functionaliteit en nieuwe functies biedt iQuote 2.0 een betere lay-out van accessoires en kunnen verschillende servers, opslag en networking (Aruba) componenten in dezelfde offerte worden opgenomen. Bovendien worden alle offertes automatisch opgeslagen, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het verlies van uw werk.

De ingebouwde HPE Financial Services-calculator zorgt er voor dat u met één druk op de knop kunt configureren en leasen. Een speciale functie is de verkoop van ‘Wizards’, zoals de Care Pack Services Finder, VMWare Choosers en HPFS Quoting tool. Met deze verkooptools kunt u snel en gemakkelijk een complexere extra’s toevoegen.

De iQuote 2.0 versie is nu ook geïntegreerd in de Copaco website. Klik hier om naar de iQuote tool te gaan.