Powered by:

Het Engage & Grow programma

Wat is het HPE Engage & Grow programma?

Engage & Grow is een partnerprogramma van Hewlett Packard Enterprise (HPE). Dit incentive programma is in het leven geroepen om uw salesteam te motiveren. Dit gebeurt aan de hand van bonuspunten op verkopen en ondersteuning en training van uw teamleden. Met uw omzet spaart u tegoeden op uw HPE-creditcard. Het programma is daarnaast ook in het leven geroepen om de HPE Business, Silver en Proximity partners te voorzien van productinformatie, salestools en trainingen. Hiermee kunt u het portfolio van HPE nog beter eigen maken en adviseren bij uw klanten. Benieuwd naar dit waardevolle programma? Op deze pagina vindt u alle informatie hierover.

 

HPE Engage & Grow in het kort

  • Motiveer uw salesteam
  • Stimuleer extra verkopen
  • Ontvang extra training en ondersteuning
  • Profiteer van ‘Pump up the volume’ producten
  • Ding mee naar prijzen voor de Top Achievers Club
  • Via het portal alle promoties en incentives bij elkaar
  • Dubbel aantal punten voor deals op Simplivity, Primera in Nimble
  • Zéér aantrekkelijke Greenlake-incentive
  • Uitgebreide lijst met Pointnext-incentives voor Silver en Business Partners
  • Extra punten op Data Center Care starterpacks voors Platinum en Gold Partners

<direct inschrijven>

 

HPE Engage & Grow bonuspunten
U krijgt bonuspunten op basis van uw HPE verkopen. Bovendien ontvangt u extra bonuspunten op speciaal geselecteerde producten uit het ‘Pump up the volume’ assortiment. Deze bonuspunten vertegenwoordigen een geldwaarde. Deze waarde kunt u op ieder gewenst moment opnemen om iets voor uw team te organiseren. De bonuspunten die u via dit programma kunt verdienen worden uitgekeerd op de persoonlijke HPE Engage & Grow creditcard van uw bedrijf.


Pump Up The Volume
Ieder kwartaal wordt binnen het ‘Pump Up The Volume’ assortiment een selectie aan producten onder de aandacht gebracht, waarmee u extra bonuspunten kunt sparen. Deze bonuspunten komen rechtstreeks op uw creditcard van het Engage & Grow incentive programma. Met Pump Up The Volume heeft HPE regelmatig interessante incentives om het saldo een boost te geven. Ieder kwartaal verschijnt deze nieuwe selectie, dus houdt de kanalen van Copaco goed in de gaten.


Top Achievers Club
Het HPE Engage & Grow programma kent nog een leuk extraatje: de Top Achievers Club. Nu hoor ik u denken: ‘Wat mag dat dan zijn?’ De Top Achievers Club bestaat uit topafnemers van een bepaald land die meedingen naar speciale prijzen, die te verkrijgen zijn bovenop de bonuspunten. Het is een extra beloning voor IT-partners en distributeurs die extra sales hebben weten te genereren.

 

Uw HPE Engage & Grow team bij Copaco

Alle HPE-teamleden helpen u met uw vragen rondom het HPE Engage & Grow programma. Het HPE-team van Copaco bestaat uit een hechte club vakidioten die met veel plezier met u meedenken én voor u vooruitdenken. Stuk voor stuk zijn de teamleden energiebommen met voelsprieten voor innovatie en oog voor ICT-toepassingen die echt bij u passen. Met als doel? De beste oplossing voor uw HPE-uitdaging aanbieden. Dag in, dag uit. Benieuwd naar deze knappe koppen? U ontmoet ze hier.

 

HPE Engage & Grow-portal

Nadat u zich heeft inschreven ontvangt u toegang tot het portal. Dit is uw startpunt voor lopende promoties en incentive acties, waarmee u extra punten kunt sparen. Ook vindt u hier uw totale puntensaldo. Bent u HPE Silver of Business partner? Dan vindt u hier ook extra productinformatie, salestools en trainingen. Door regelmatig op dit portal in te loggen bent u continu op de hoogte van alle lopende HPE-zaken.


Waarom inschrijven op HPE Engage & Grow?

Dan nog even de eindconclusie: ‘Waarom zou u zichzelf inschrijven op HPE Engage & Grow?’ U ontvangt keiharde euro’s voor uw HPE omzet, ontvangt praktische trainingen en salestools om uw HPE-verkopen te stimuleren, u dingt mee naar deelname aan de Top Achievers Club en krijgt toegang tot een portal waar alle relevante incentives en promoties bij elkaar staan. Do we need to say more?


<direct inschrijven>

 

Vragen?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via hpe@copaco.com of bel 040 2 306 325.