Powered by:

[afgelopen] Ontdek de zomeractie met HPE iQuote: Win een Ray-Ban Zonnebril!

De zomer is begonnen en bij Copaco hebben we iets speciaals voor onze gewaardeerde partners! Tot het eind van de maand kan jij meedoen met de "Zomeractie" met HPE-iQuote. Tot en met 31 juli maak je kans op het winnen van een Ray-Ban zonnebril door simpelweg een server te configureren met behulp van HPE-iQuote. Lees verder om alles te ontdekken over deze actie en waarom je niet moet wachten om deel te nemen.

Wat is HPE-iQuote?

Voor degenen die nog niet bekend zijn met HPE-iQuote, laat ons je een korte introductie geven. HPE-iQuote is een online configuratietool waarmee je snel en gemakkelijk HPE-serveroplossingen kunt samenstellen die perfect aansluiten op de boehoefte van de partner. Met een gebruiksvriendelijke interface biedt HPE-iQuote een breed scala aan aanpasbare opties, waaronder processoren, geheugencapaciteit, opslagconfiguraties en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een solide serveroplossing voor een groeiend bedrijf of een krachtig systeem voor kritische (bedrijfs-)toepassingen, HPE-iQuote helpt je de juiste keuze te maken.

Hoe kun je deelnemen aan de zomeractie?

Deelnemen aan onze zomeractie is eenvoudig. Volg deze eenvoudige stappen om jezelf aan te melden voor de felbegeerde Ray-Ban zonnebril:

  1. Ga naar Copaco.com: Ga naar www.copaco.com en ga met jouw muis naar "Servers en storage" en klik vervolgens op "HPE-iQuote". Meld je aan met je bestaande account of maak een nieuw account aan als je er nog geen hebt.
  2. Configureer je server: Maak gebruik van de tool van HPE-iQuote om jouw ideale HPE-serverconfiguratie samen te stellen. Kies uit een breed scala aan opties om een systeem te creëren die perfect is afgestemd op jouw partner.
  3. Sla je configuratie op: Zorg ervoor dat je je voltooide configuratie opslaat in HPE-iQuote. Dit is belangrijk om in aanmerking te komen voor deelname aan de actie. Dit doe jij rechts bovenin met de knop "opslaan".
  4. Duimen maar!: Zodra je de configuratie hebt opgeslagen, maak je automatisch kans om een van de Ray-Ban zonnebrillen te winnen. Wees geduldig, want alle inzendingen worden eerst verzameld en de winnaars worden willekeurig gekozen na afloop van de actieperiode.

Waarom HPE-iQuote?

Met HPE-iQuote kun je niet alleen meedoen aan onze mooie zomeractie, maar profiteer je ook van talloze voordelen zoals:

  1. Tijdbesparing: HPE-iQuote stelt je in staat om snel en efficiënt de perfecte serverconfiguratie te maken, waardoor je kostbare tijd bespaart die je kunt besteden aan andere belangrijke activiteiten.
  2. Nauwkeurigheid: Met een overvloed aan opties om uit te kiezen, kun je er zeker van zijn dat je de exacte specificaties krijgt die je nodig hebt voor je IT-infrastructuur met ingebouwde controle. 
  3. Betrouwbaarheid: HPE staat bekend om zijn toonaangevende servers en technologieën, die wereldwijd worden vertrouwd door bedrijven van elke omvang.
  4. Uitstekende ondersteuning: Als je tijdens het configureren vragen of hulp nodig hebt, staat ons HPE-team altijd klaar om te helpen!

 

Opmerking: Deze actie is geldig tot en met 31 juli en onderhevig aan bepaalde voorwaarden. Zorg ervoor dat je de actievoorwaarden op onze website controleert voor meer informatie.