Powered by:

HPE iQuote

HPE iQuote is voor veel resellers een veelgebruikte configuratietool. Het verlicht de werklast en optimaliseert de service naar klanten toe. Kortom een zeer waardevolle tool voor iedere reseller.

HPE iQuote is een servicetool om eenvoudig offertes en configuraties te maken. Copaco stelt deze in samenwerking met HPE beschikbaar aan klanten. Je maakt in slechts enkele stappen nauwkeurige configuraties voor populaire server-, opslag- en netwerkproducten van HPE. Deze sla je op voor latere bewerking of je plaatst jouw bestelling voor een directe levering (uit voorraad).

Wat zijn de voordelen van iQuote?
Het gebruik van iQuote kent de volgende voordelen die in de praktijk het verschil maken:

  • binnen vijf minuten jouw server configureren en bestellen;
  • slimme configuratietool met een overzicht van vaste en optionele componenten;
  • actueel overzicht van de voorraad en prijzen;
  • totaalprijs inclusief salesmarge continu inzichtelijk;
  • inzicht in actiemodellen;
  • directe levering uit voorraad;
  • automatisch ingebouwde fout- en validatiecheck.

Voortbouwend op de sterke punten van de eerste generatie, is iQuote doorontwikkeld. iQuote 2.0 is daarmee  nog sneller geworden en makkelijker in gebruik dan de vorige editie. Met verbeterde functionaliteit en nieuwe functies biedt iQuote 2.0 een betere lay-out van opties en kunnen verschillende servers-, opslag- en (Aruba-)networkingcomponenten in dezelfde offerte worden opgenomen. Bovendien worden alle offertes automatisch opgeslagen, zodat je jezelf nooit meer zorgen hoeft te maken over het verlies van jouw werk.

De ingebouwde HPE Financial-Services-calculator zorgt ervoor dat je met één druk op de knop kunt configureren en leasen. Een speciale functie is de verkoop van ‘Wizards’, zoals de Care Pack Services Finder, VMWare Choosers en HPFS Quoting tool. Met deze verkooptools kun je snel en gemakkelijk extra’s toevoegen.

De iQuote 2.0 versie is geïntegreerd in de Copaco-website. Klik hier om naar de iQuote tool te gaan.

 

HPE’s best leverbare systemen

Het kan voor velen een verborgen functie zijn, maar stiekem is deze banner prominent aanwezig op de iQuote-pagina:

Onder oplossingen staat het kopje 'HPE Flex Offers Best Sellers Bundles'. Deze bundels zijn volgens HPE samengesteld op basis van feedback én de best beschikbare onderdelen. Op deze manier is het toch mogelijk om jouw concurrentie voor te zijn en die deal te sluiten.

 

iQuote FlexOffers korting klikken

Wij merken dat steeds meer partners de weg weten te vinden naar de iQuote-portal door de vele voordelen. 

Om gebruik te kunnen maken van de aantrekkelijke FlexOffers 'staffel'-kortingen, dien je namelijk rekening te houden met het volgende symbool:

Dit rondje met een procentueel teken erin geeft aan dat de unit of het item zelf voldoet voor FlexOffer-besparingen. Let op, om gebruik te kunnen maken van de FlexOffers-kortingen, dien je wel ook een hoofdmodel server/storage-unit te kiezen waar dit symbool bijstaat.

Om het nog makkelijker te maken is het ook mogelijk in iQuote om tijdens de selectie enkel te kiezen voor HPE FlexOffers. Na het openen van de algemene pagina en het kiezen voor de categorie, zie je de volgende filter hiervoor staan:

Op deze manier loop je dus nooit meer korting mis!

 

Hulp nodig?

Loop je vast? Neem dan contact op met Copaco via 040 – 2 306 250 of HPE@Copaco.com. Doordat het salesteam dit systeem dagelijks gebruikt zijn alle medewerkers in staat jou direct verder te helpen. Het configureren van een server is vanaf nu een eitje.