Powered by:

Welkom op HPEnergy!

Hét online platform waar we u ondersteuning bieden bij uw dagelijkse werkzaamheden, u op de hoogte wordt gehouden van al het laatste nieuws, acties en trainingen en waar u met Powercoins spaart voor energieke prijzen en incentives.

Meld u aan en geniet van de vele voordelen
Heeft u nog geen account op HPEnergy? Registreer u dan nu en spaar mee voor energieke prijzen en incentives, blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen en krijg toegang tot uw persoonlijke dashboard!

Spaar voor energieke prijzen en incentives
Op HPEnergy kunt u op basis van omzet en activiteit sparen voor Powercoins. Deze Powercoins kunt u inzetten voor energieke prijzen en incentives, zoals: een Philips Somneo Sleep & Wake-up light, icekarten of indoor Skydiven. Bekijk hier alle prijzen en incentives

Waar ontvangt u Powercoins voor?
Neemt u actief deel aan HPEnergy, bijvoorbeeld door regelmatig in te loggen of polls in te vullen? Dan wordt u daarvoor beloond met Powercoins! Ook ontvangt u bij iedere € 1.000,- aan HPE omzet, 1 Powercoin. Deze Powercoins zijn na afloop van ieder kwartaal in te zetten voor mooie prijzen of incentives.

Actievoorwaarden

  • Powercoins kunnen niet worden ingewisseld voor geld.
  • Copaco behoudt zich het recht om een andere prijs aan te bieden.
  • Alleen de factureerde HPE omzet die binnen de actieperiode valt, wordt meegerekend.
  • Ieder kwartaal starten we met een nieuwe incentive. Zorg er dus voor dat u uw Powercoins op tijd verzilverd. Een maand na afloop kwartaal vervallen ze.
  • U dient zich in te schrijven voor deze actie. Per bedrijf kunnen meerdere personen zich inschrijven voor deelname aan het HPE spaarprogramma. Het incentive gedeelte dat gebaseerd is op een omzettarget is inwisselbaar als bedrijf. Voor het verzilveren van deze prijzen zullen wij persoonlijk contact opnemen.
  • HPE Platinum & Gold partners kunnen wel op activiteit op het platform Powercoins sparen, maar niet op basis van omzet.