Powered by:

Alles over de HPE Storageoplossingen

Door de huidige exponentiële datagroei zijn archivering, back-up en herstel essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering. HPE zoekt voortdurend naar manieren om de huidige én de toekomstige data-omgeving te verbeteren.

De HPE Storageoplossingen zijn ontworpen om jouw klanten te helpen de groeiende kosten en complexiteit van het beheren en monitoren van data aan te pakken. Of jij nu je klanten helpt bij het aanpakken van belangrijke uitdagingen of gewoon storageoplossingen zoekt die je een voordeel geven ten opzichte van de concurrentie, HPE kan je hierbij helpen.

Met onderstaand portfolio biedt HPE voor iedere omgeving een oplossing. Een greep uit het assortiment:

MSA:

Explosieve gegevensgroei, virtualisatie, complexiteit van beheer, data in silo's, hybride cloud: de uitdagingen op het gebied van storage waar  IT-teams in het mkb vandaag de dag mee te maken hebben, zijn vergelijkbaar met de uitdagingen in de grootste enterprise-omgevingen. Veel kleine tot middelgrote klanten willen graag de voordelen van een SAN-oplossing, maar hebben er het budget niet voor. Met HPE MSA-storage op instapniveau is dat budget er wel. HPE MSA is betaalbaarder dan ooit en brengt shared storage van enterpriseniveau naar het mkb-publiek.

Nimble:

Nimble combineert opslag, back-up, herstel en replicatie in één geïntegreerde oplossing.
Wat is Nimble Storage en wat maakt Nimble Storage zo bijzonder? De eisen aan jouw IT-omgeving blijven maar toenemen. Je wilt betere opslagprestaties, je IT-omgeving goed schaalbaar houden en betere bescherming van de gegevens. Daarnaast moet de omgeving in jouw datacenter toch eenvoudig te configureren blijven. Daar waar bestaande storageoplossingen niet altijd het juiste antwoord bieden op actuele behoeften van de markt, heeft Nimble Storage gekozen voor een nieuwe benadering. Deze brengt storage, back-up en disaster in één oplossing samen.

3PAR StoreServ:

HPE StoreServe is de enige storage-architectuur die jouw klanten nodig hebben. Het is het eerste platform dat voldoet aan de eisen van klanten op mkb- tot enterprise-niveau, zonder daarbij compromissen te sluiten. HPE StoreServ levert de prestaties en flexibiliteit die je nodig hebt om de bedrijfsgroei te ondersteunen en belangrijke IT-initiatieven mogelijk te maken, zoals servervirtualisatie en het uitrollen van nieuwe applicaties en cloud-gebaseerde oplossingen.  

Wat kan Copaco voor jouw betekenen?

Bij Copaco kijken we graag met je naar het uitgebreide HPE storageaanbod om de beste oplossing te bieden aan jouw klant. Daarnaast ondersteunen we je met commerciële en technische trainingen. Het HPE Storageteam beschikt over zeer ervaren en hoogst gecertificeerde sales- en pre-salesmedewerkers.