Powered by:

Alles over het Aruba portfolio

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company is een marktleidende fabrikant van veilige wired en wireless access infrastructuren. De kracht van Aruba Networks zit in de ontwikkeling van flexibele oplossingen zoals krachtige 802.11ac access points, schaalbare switches met een uitgebreide feature set, fabrikant onafhankelijke Network Access Control, Guest en BYOD toepassingen, geavanceerde management tooling, location based services en indoor way finding.

Hierbij heeft Aruba Networks al vanaf dag één een hele sterke focus op security. Aangezien digitale security een zeer dynamisch speelveld is, heeft Aruba het security portfolio uitgebreid met een User Entity Behavior Analytics (UEBA) oplossing, zijnde IntroSpect. Digitale aanvallen worden steeds geavanceerder, zijn steeds moeilijker te detecteren, IntroSpect adresseert deze uitdaging. Dankzij de naadloze integratie van IntroSpect met ClearPass Policy Manager (NAC oplossing) biedt Aruba een geavanceerde security oplossing voor de gehele infrastructuur met een zeer lage beheerlast.

Het Aruba portfolio bestaat uit:

 • Indoor wireless
 • Outdoor wireless
 • Controller based (overlay model) als controller-less oplossing
  Secure/Flexible Remote Access
 • Centraal Management voor eenvoud van beheer, troubleshooting en onderhoud
 • Locatie bepaling (light weight tot volledig geïntegreerde oplossingen met indoor way finding en integratie met externe systemen)
 • Network Access Control (fabrikant onafhankelijk) voor zowel de wireless als de wired infrastructuur
 • Professionele Guest Access
 • Gebruiksvriendelijke oplossing voor ontsluiting van BYOD
 • Integratie met de Next Generation Firewalls van Palo Alto Networks, CheckPoint en Fortinet

Meetbaar goede performance en eenvoudig in beheer
Aruba Networks’ user-centric netwerkoplossingen integreren flexibele WLAN en LAN, identiteitgebaseerde beveiliging en een continue beschikbaarheid van applicaties. Dit komt onder andere naar voren in de geïntegreerde stateful firewall en het AppRF dashboard dat beschikbaar is in zowel de controller-less als de controller gebaseerde oplossing. Naast een meetbaar goede performance zijn de oplossingen van Aruba ook eenvoudig te beheren. Zowel met de geïntegreerde web 2.0 GUI als met het fabrikant onafhankelijke management platform AirWave.

Rol Based Access methodiek in plaats van port-centric
Anders dan andere aanbieders is het concept van Aruba al jaren gebaseerd op een Role Based Access methodiek in plaats van port-centric gebaseerde netwerken. Een Role Based Access netwerk zorgt voor een veilige en consistente gebruikerservaring, aangezien de toegang tot de infrastructuur gebaseerd wordt op onder andere de rol in de organisatie, het gebruikte device, de locatie en tijd. Deze technologie kan eenvoudig worden uitgerold als een overlay bovenop de bestaande netwerkinfrastructuur.

Intelligente Location Based Services en Indoor Way Finding
Dat Aruba Networks een Mobility oplossing biedt en niet alleen een Secure Wireless oplossing, komt ook naar voren in de location based services oplossing. De Bluetooth Low-Energy (BLE) technologie integreert naadloos met de Aruba 802.11ac access points en Meridian indoor way finding oplossing.

Dat alle bovenstaande zaken daadwerkelijk samen komen bewijst de Aruba Mobile Engagement propositie.

Wat kan Copaco voor u betekenen?
Bij Copaco kijken we graag met u naar het uitgebreide Aruba WiFi aanbod om de beste oplossing te bieden aan uw klant. Daarnaast ondersteunen we u met commerciële en technische trainingen. Het HPE Aruba team beschikt over zeer ervaren en hoogst gecertificeerde sales en pre-sales medewerkers.

Download hier de 'Aruba Product and Solutions Brochure'