Powered by:

Aruba's 8100-serie Core- en Datacenter switches & Atmosphere

Aruba's 8100-serie

In de wereld van netwerkinfrastructuur speelt de keuze voor de juiste switches een cruciale rol bij het bouwen en onderhouden van een betrouwbaar en efficiënt netwerk. Aruba, dé toonaangevende speler op het gebied van netwerkoplossingen, biedt een breed scala aan producten, waaronder de 8100-serie Core en Data Center switches. In deze blog zullen we een gedetailleerd overzicht geven van deze switches en hun kenmerken die ze ideaal maken voor de groeiende behoeften binnen moderne bedrijven.

Krachtig en schaalbaar

De Aruba's 8100-serie Switches zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van high-performance netwerken in moderne datacenters en core-netwerkomgevingen. Deze switches bieden een indrukwekkende doorvoercapaciteit en lage latentie, wat resulteert in snelle en betrouwbare netwerkprestaties. Bovendien zijn ze uiterst schaalbaar, waardoor bedrijven kunnen meegroeien met de toenemende eisen van hun netwerken zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Functies 8100-serie

De 8100-serie switches zijn uitgerust met geavanceerde functies die netwerkbeheerders in staat stellen om het netwerk effectief te beheren en te controleren. Met de geïntegreerde Aruba Network Analytics Engine kunnen beheerders diepgaande analyses uitvoeren en waardevolle inzichten verkrijgen over het netwerkverkeer, de prestaties en de beveiliging. Dit stelt hen in staat om proactief problemen op te lossen en de netwerkprestaties te optimaliseren.

Betrouwbaarheid en veerkracht

Betrouwbaarheid is van cruciaal belang in elk netwerk, en de 8100-serie switches van Aruba stellen bedrijven in staat om een veerkrachtige infrastructuur te creëren. Deze switches zijn voorzien van veerkrachtige architectuur, redundante voedingsopties en hot-swappable modules, waardoor ze een hoge beschikbaarheid garanderen en de kans op netwerkuitval sterk vermindert. Dit is vooral belangrijk in bedrijfskritische omgevingen waar zelfs een kleine onderbreking van het netwerk ernstige gevolgen kan hebben.

Flexibiliteit en veelzijdigheid

Met de 8100-serie switches kunnen organisaties hun netwerken op maat configureren om aan de specifieke behoeften te voldoen. Deze switches ondersteunen een breed scala aan netwerkprotocollen en bieden flexibele connectiviteitsopties, waaronder modulaire en fixed-port configuraties. Hierdoor kunnen bedrijven de switches aanpassen aan hun huidige infrastructuur en toekomstige groeiplannen.

Conclusie

De Aruba 8100-serie Core en Data Center switches bieden een uitstekende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige, betrouwbare en flexibele netwerkinfrastructuur. Met hun indrukwekkende prestaties, geavanceerde netwerkbeheerfuncties en veerkrachtige architectuur stellen deze switches bedrijven in staat om een betrouwbaar en schaalbaar netwerk op te bouwen dat voldoet aan de groeiende eisen van de meest moderne bedrijfsomgevingen. Als jij op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw netwerkbehoeften, is de Aruba 8100-serie zeker het overwegen waard.

Check de CX 8100 24x10G SFP+ 8100-switch hier.

Aruba Atmosphere

Aruba heeft Atmosphere '23 Nederland aangekondigd en wil jou als HPE Aruba-partner de mogelijkheid bieden  kennis te nemen van Aruba’s oplossingen en welke kansen deze bieden in jouw markt. Je kunt netwerken met jouw peers, ons channel team ontmoeten en je verkrijgt als value-added reseller extra kennis om de vele HPE-Aruba-innovaties te gebruiken richting jouw klanten.

Neem deel aan het Partner Forum Track op 15 juni 2023 in Spant!

Inhoud:  

  • Netwerkinzichten en markttrends die jouw business zullen beïnvloeden.
  • Terugkerende inkomsten opbouwen terwijl jij de edge beveiligt en moderniseert met HPE Aruba SASE.
  • Verkoop “Business Outcomes” in de huidige concurrerende netwerkomgeving.
  • HPE Aruba en AMD Pensando vergroten uw Data Center-marktaandeel en winstgevendheid.

 

Bent jij klaar voor de toekomst? Registreer jezelf vandaag nog en stel jouw plaats veilig!

 Inschrijven: HIER