Powered by:

HPE Engage & Grow

Je hebt er misschien al eens over gehoord, het Engage & Grow-programma van HPE. Wat is het eigenlijk en wat levert het op? Wij gaan er dieper op in en beantwoorden de meest gestelde vragen in deze blog.

Wat is HPE Engage & Grow?

Het HPE Engage & Grow (E&G-)initiatief is een spaarprogramma vanuit HPE. Met jouw HPE-omzet spaar jij punten op door HPE-geselecteerde producten. Deze punten claim je na ieder kwartaal in de E&G-portal en ze worden vervolgens uitgekeerd door HPE.

De punten worden uitgekeerd op een creditcard die door HPE wordt verstrekt. De punten op deze kaart zijn direct te gebruiken. Elke punt staat hierbij gelijk aan één euro. Een kaart met 250 punten is dus 250 euro waard..

Hoe HPE het programma zelf omschrijft:

“HPE ENGAGE & GROW is een volledig geautomatiseerd incentiveprogramma dat tot doel heeft de verkoopteams van HPE-distributeurs en/of HPE-resellers te motiveren. Ontdek of jij in aanmerking komt en word beloond voor het verkopen van in aanmerking komende HPE-producten en -oplossingen.”

In de praktijk is het erg variabel wat er te verdienen valt omdat dit afhangt van de omzet die je draait op bepaalde productgroepen van HPE. Bij een gemiddeld MKB-bedrijf zal het variëren tussen de 100 en 2.500 euro per kwartaal.

Hoe maak ik gebruik van Engage & Grow?

Het registreren bij het Engage & Grow-programma is eenvoudig.

  1. Ga naar: https://emea.engageandgrow.hpe.com/en.
  2. Log in met jouw HPE-inloggegevens of maak een account aan via de “Register As a Member”-knop.
  3. Accepteer de voorwaarden.
  4. Klaar!

Welke voordelen levert Engage & Grow op?

Het Engage & Grow-programma kan vele voordelen opleveren. Het spaarprogramma zelf levert een leuk extraatje op. Naast de standaardpunten die jij spaart, is er ook nog een Top Achievers Club. Dit is een exclusieve club van de best presterende E&G-partners die als beloning iets zeer exclusiefs gaan doen, zie ook https://www.linkedin.com/showcase/hpe-engage&grow-/.

Maar er is nog meer! Vanuit Copaco zijn er ook met regelmaat incentives te verdienen met jouw E&G-omzet. Ook hier worden de partners die het best presteren beloond met bijvoorbeeld een trip of foodtruck.

Welke producten leveren punten op?

Wanneer jij bent ingelogd in de E&G-portal, zie je direct rechts “New Product List for Q1FY23!” met een knop “Download Now” eronder. Druk op deze knop en een Excel-lijst wordt gedownload. In dit bestand staan alle artikelen opgesomd inclusief de bijbehorende beloning(en).