Powered by:

HPE Gen11-servers: ben jij klaar voor de beste performance?

Ben jij klaar om jouw IT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen? HPE ProLiant Gen11 servers, gebaseerd op de 4e generatie Intel® Xeon® Scalable processors, leveren ongeëvenaarde prestaties, efficiëntie en veiligheid voor jouw MKB.

 

Algemeen: HPE Gen11, wat zijn de innovaties?

Natuurlijk heeft HPE hard gewerkt om de nieuwe generatie beter te maken van de vorige. Met topics zoals cloud en security die een steeds belangrijkere rol spelen in onze samenleving is het belangrijk om te blijven innoveren. Maar wat zijn nu de voordelen van de Gen11 server?

Wat HPE ProLiant Gen11 jou biedt:

  • Verhoogde prestaties: Tot 30% krachtiger dan de vorige generatie, waardoor jouw workloads sneller en efficiënter draaien.
  • Duurzame innovatie: Tot 20% energiezuiniger, wat jouw energiekosten verlaagt en jouw CO2-voetafdruk verkleint (en wat jij dus ook kan communiceren naar jouw klanten).
  • Flexibele kracht: Ondersteuning voor een breed scala aan workloads, van virtualisatie tot AI/ML, waardoor je jouw IT-infrastructuur optimaliseert en voorbereid is op de toekomst.
  • Onbetwiste beveiliging: HPE's unieke beveiligingsfuncties, zoals Silicon Root of Trust en iLO 5, beschermen jouw data en systemen, niet onbelangrijk.

 

Waarom HPE Gen11 kiezen?

De Generatie 10 server zijn goedkoper dan de Generatie 11, waarom zou ik dan toch voor de nieuwe generatie kiezen?

Het is de perfecte keuze voor MKB o.a. omdat:

  • Optimaliseert jouw private cloud en big data.
  • Versterkt jouw edge-operaties.
  • Verhoogt de efficiëntie van jouw telecomdiensten.

 

Jouw MKB-voordeel met HPE ProLiant Gen11

  • Wereldrecords in energie-efficiëntie: De HPE ProLiant ML350 Gen11 server behaalde zes wereldrecords, waardoor jouw energiekosten kunnen dalen en je CO2-voetafdruk verkleint.
  • Ongekende virtualisatieprestaties: De HPE ProLiant DL380 Gen11 server verbetert de virtualisatieprestaties met 168% en de prijs-prestatieverhouding met 19%.
  • Verhoogde capaciteit: HPE ProLiant Gen11 servers bieden plaats aan tot 2,2x meer gebruikers voor OLTP-workloads, waardoor je jouw applicaties sneller en efficiënter kunt laten draaien.
  • Verbeterde compute-prestaties: Geniet van tot 2,76x hogere doorvoer en 3,37x hogere floating point doorvoer, perfect voor jouw compute-intensieve workloads.
  • Intuïtieve cloudoperatingervaring: Beheer al je servers eenvoudig via één console met HPE GreenLake for Compute Ops Management.

 

HPE FlexOffers met Gen11

Wil jij ook direct de laagste prijs en een snelle levering? Vergeet dan niet om jouw configuratie/offerte te maken via de iQuote-portal van HPE. Deze kun je terugvinden op de website van www.copaco.com onder het kopje “Servers & Storage”.

Doordat HPE FlexOffers zijn toegevoegd in iQuote, krijg je direct de scherpte prijs én een snelle levertijd op de meestverkochte MKB-producten (zoals tower, rack, storage en opties).

 

Voor wie zijn HPE FlexOffers?

HPE FlexOffers zijn voor alle partners die producten en diensten aan MKB-klanten verkopen. Alle partners hebben of krijgen toegang tot iQuote, en daarmee dus ook FlexOffers. Weten hoe het werkt? Neem dan contact op met ons HPE team op HPE@copaco.com of bel ze op 040-2306250.

 

Wat zijn de voordelen van Flex Offers?

HPE FlexOffers geeft resellers toegang tot HPE’s bestverkopende producten voor het MKB. Omdat je direct de voorraad kunt inzien, kun je een configuratie ook meteen aanbieden bij jouw klant want je krijgt direct de prijs te zien. Ook kun je eenvoudig de configuratie aanpassen op basis van de behoefte van jouw klant. Met de validatiecheck die in het programma zit, kun je tevens direct zien of de configuratie ook klopt/werkt.

 

Hoe werkt Flex Offers?

HPE Flex Offers werkt als volgt:

  1. Selecteer het gewenste tower-, rack- of storageproduct.
  2. Let daarbij goed op of het Flex Offers icoon van toepassing is.
  3. Voeg het minimum aantal opties toe (dit staat weergeven in jouw prijsoverzicht aan de rechterkant).
  4. Check de beschikbaarheid van de producten.
  5. Plaats de bestelling direct bij jouw distributeur.
  6. Wij controleren de configuratie en koppelen dit jou terug.
  7. Bestellen maar!