Powered by:

Pijlers HPE & Aruba

Ken jij het hele HPE- & Aruba-portfolio uit jouw hoofd? De meeste mensen niet. Daarom zetten wij in deze blog de belangrijkste pijlers van HPE & Aruba voor jou op een rijtje.

Compute

Versterk jouw edge-to-cloud-platform met bewezen, voor workloads geoptimaliseerde computerproducten, -oplossingen en -services.

Link

High Performance Computing (HPC)

Beantwoord jouw grootste vragen en los jouw meest complexe problemen op met de HPC-oplossingen, -expertise en het wereldwijde partnerecosysteem van HPE.

Link

Datastorage

Gegevens zijn de levenskracht van jouw organisatie. Daardoor is vereenvoudiging van gegevensbeheer de sleutel is om sneller vooruit te komen. Versnel de bedrijfstransformatie met een operationele cloudervaring voor al jouw apps en data via HPE ‘GreenLake for Storage’.

Link

Networking

Verbind en bescherm wat het belangrijkst is. Benut de kracht van jouw gegevens om bedrijfsresultaten te verbeteren.

Link

Software

Bouw en versnel moderne data-analyse-initiatieven op schaal met een volledig georganiseerd containerplatform. Samen met een ingebouwde persistente opslaglaag en ML Ops voor data science-workflows.

Link

Services en support

Overbrug de kloof tussen jouw digitale visie en realiteit met wereldwijde technologieservices van HPE. Versnel jouw digitale transformatie en krijg de mogelijkheid om van edge naar cloud te opereren met de strategische hulp, operationele ondersteuning en training die jij nodig hebt.

Link