Powered by:

Aruba CX-series, dé netwerkoplossing voor jouw bedrijf?

De Aruba CX-switches maken deel uit van het Aruba-portfolio van netwerkproducten en zijn ontworpen met flexibiliteit en schaalbaarheid in gedachten. Ze bieden een reeks modellen, van instapniveau tot high-end switches, met verschillende mogelijkheden om te voldoen aan de eisen van verschillende netwerkinfrastructuren.

Wat zijn CX-switches van Aruba?

Aruba CX switches zijn een serie van hoogwaardige, veilige en gebruiksvriendelijke switches voor moderne netwerken. Ze zijn gebouwd om de steeds toenemende eisen van de hedendaagse bedrijven en hun klanten te ondersteunen. Ook bieden ze een robuuste en betrouwbare netwerkinfrastructuur die voldoet aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende toepassingen.

Wat maakt de CX-switches bijzonder?

Een van de belangrijkste kenmerken van Aruba CX-switches is hun ondersteuning voor de nieuwste industriestandaarden en protocollen, waaronder IEEE 802.3, IEEE 802.1 en IEEE 802.3at PoE+. Ze ondersteunen ook geavanceerde functies zoals Virtual Switching Framework (VSF). Daarmee koppel je meerdere switches aan elkaar  om één enkele logische switch te vormen. Of bijvoorbeeld de functie Intelligent Power Monitoring (IPM) waarmee je het energieverbruik in real-time monitort om de energie-efficiëntie te optimaliseren.

Aruba CX-switches hebben het Aruba AOS-CX-besturingssysteem, dat zorgt voor een moderne, programmeerbare en veilige netwerkinfrastructuur. AOS-CX is gebouwd op een microservices-gebaseerde architectuur, waarmee naadloze integratie van applicaties en services mogelijk is. Het heeft ook een RESTful API, waarmee ontwikkelaars op maat gemaakte applicaties kunnen bouwen en netwerktaken kunnen automatiseren.

Beveiliging Aruba CX-series

Een ander opvallend kenmerk van Aruba CX-switches is hun ondersteuning voor netwerksegmentatie en beveiliging. Ze beschikken over een reeks geavanceerde beveiligingsmogelijkheden, waaronder op rollen gebaseerde toegangscontrole (RBAC).  Daarmee beheren netwerkbeheerders de toegang tot netwerkbronnen op basis van gebruikersrollen en verantwoordelijkheden. Ze ondersteunen ook toegangscontrolelijsten (ACL's), waarmee netwerkbeheerders regels voor verkeersstromen kunnen definiëren en de toegang tot specifieke netwerkbronnen kunnen beperken.

Aruba CX-series, doen?

Kortom, Aruba CX-switches zijn een krachtige en flexibele oplossing voor moderne netwerkinfrastructuren. Ze bieden een scala aan functies en mogelijkheden die ze ideaal maken voor bedrijven van elke omvang; van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. Met hun ondersteuning voor de nieuwste industriestandaarden, geavanceerde beveiligingsfuncties en programmeerbaarheid, bieden Aruba CX-switches een betrouwbare en schaalbare basis voor het bouwen van een moderne netwerkinfrastructuur.