Powered by:

Aruba Rugged Devices: Krachtig, Betrouwbaar en Grenzeloos!

Aruba Networks heeft outdoor-ruggedized access points, speciaal ontworpen om draadloze netwerkoplossingen te bieden in ruwe buitenomgevingen. Deze access points waarborgen betrouwbare connectiviteit in uitdagende omgevingen zoals stadscentra, stadions, industriële locaties en andere buitentoepassingen.

Met ondersteuning voor de nieuwste Wi-Fi-standaarden, waaronder 802.11ac en 802.11ax (Wi-Fi 6), leveren deze access points snelle en betrouwbare draadloze connectiviteit. Ze zijn uitgerust met geavanceerde mogelijkheden, zoals beamforming, multi-user MIMO en geavanceerde beveiligingsfuncties, om optimale prestaties en beveiliging te garanderen.

Aruba Networks biedt een scala aan modellen outdoor-ruggedized access points met verschillende specificaties en mogelijkheden, zodat je het access point kunt kiezen dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Bij aanschaf van €1.000,- of meer aan onderstaande Aruba Outdoor producten, ontvang je een gratis Leatherman multitool of een Titecore P20iX zaklamp.

Voor meer info, klik hier

Aruba AP17 outdoor acces points

Met de AP17 kunnen organisaties hun draadloze netwerk uitbreiden naar buitenlocaties en een naadloze draadloze ervaring bieden aan gebruikers. De access points kunnen worden geïntegreerd in bestaande netwerkinfrastructuren en worden geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties om de netwerkveiligheid te waarborgen. Zie hier

Aruba 570 outdoor acces points

De Aruba 570 access points zijn gebouwd om bestand te zijn tegen de uitdagingen van buitenomgevingen, zoals extreme temperaturen, vochtigheid en stof. Ze hebben een robuust en duurzaam ontwerp dat zorgt voor betrouwbare prestaties in alle weersomstandigheden. Zie hier

Aruba CX 4100i-serie

De Aruba CX 4100i Switch Serie is een moderne reeks rugged Ethernet-switches die ideaal zijn voor het verbinden van IoT-apparaten, toegangspunten en gebruikersapparaten in ruwe omgevingen. Deze switches zijn ontworpen voor hoge prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid, en bieden veelzijdige implementatie opties voor bedrijfsnetwerken, zowel binnen als buiten kantoorruimtes. Zie hier

 

Wat zijn de nieuwe functies?

  • De Rugged Layer 2 switch-serie biedt hoogwaardige, volledig beheerbare en betrouwbare Ethernet-connectiviteit voor IoT-apparaten, toegangspunten en gebruikersapparaten in ruwe omgevingen.
  • De veelzijdige vormfactoren hebben snelle 1/10GbE uplinks die zowel 30W als 60W PoE ondersteunen om de stroomvoorziening voor IoT te verbeteren.
  • De Layer 2-functieset omvat statische routering en vereist geen switch-softwarelicenties.
  • Aruba Dynamic Segmentation maakt verbeterde beveiliging en vereenvoudigde toegang mogelijk voor gebruikers en IoT-apparaten.
  • Het biedt flexibel beheer met ondersteuning voor Aruba Central, een gebruiksvriendelijke webgebruikersinterface, CLI en Aruba NetEdit.


Voorwaarden:

  • Bovenstaande Aruba outdoor producten doen mee met deze actie.
  • Prijzen kunnen niet ingewisseld worden tegen andere items of geld.
  • Partner dient een mail te sturen naar HPE@copaco.com o.v.v. het ordernummer om zicht te registreren
  • Maximaal één hoofdprijs per partner.
  • De actie loopt van 10 tot en met 28 juli 2023.
  • De prijzen worden augustus aan de winnaars overhandigd.
  • Met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen.
  • Bij annulering van de producten komt ook het recht op de prijs te vervallen.