Powered by:

Ben jij al clubpartner van Aruba ?

De Aruba Action Partner Club is geschikt voor Aruba-partners die wel wat extra marge willen verdienen. Een club met onder andere een forum vol professionals, trainingen en marketingmiddelen. Maak jij er al gebruik van?

Aruba Action Partner Club

Lid worden van de Aruba Action Partner Club (AAPC) is gratis. Leden hebben toegang tot een portal met verschillende tools voor het mkb-segment. Bovendien spaar je met de verkoop van Aruba Instant On voor extra marge (rebate) aan de achterkant.

Speciaal voor mkb-partners

Het programma is opgezet voor mkb-partners. Aruba Platinum- Gold- en Silver-partners zijn uitgesloten.

Op de partnerportal komt alles aan bod om goed te beginnen met de verkoop van Aruba Instant On-artikelen. Hierbij kun je denken aan het laatste nieuws, trainingen/certificeringen, incentives en de community.

Op het forum zitten tal van Aruba-medewerkers waaraan jij vragen kunt stellen over de moeilijkste cases. Uiteraard kun jij als Copaco-partner deze cases ook bij ons kwijt.

Extra marge (rebates)

De extra gemaakte marge (rebate) wordt gerekend over de Instant On-omzet van jouw bedrijf. Op de producten die je verkoopt verdien jij standaard 2% extra en tijdens de actieperiode zelfs 4%. De actieperiode loopt tot en met 7 mei 2023.

Na ieder kwartaal van HPE (loopt 2 maanden voor op de normale kwartalen, dus nov-jan, feb-apr etc.) dient de manager (hoofdgebruiker) de opgebouwde extra marge te claimen. Deze kan direct overgeschreven worden naar het bankaccount.

Aruba Action Partner Club in het kort…

De Aruba Action Partner Club is een waardevolle bron voor technologiebedrijven in het mkb die zich willen blijven ontwikkelen op het gebied van Aruba Edge, kennis en netwerk. Je blijft er op de hoogte van het laatste nieuws en hebt toegang tot verschillende trainingen en certificeringen. Met deze marketingondersteuning en technische middelen kun jij jouw organisatie onderscheiden op de markt,  geloofwaardigheid bij klanten vergroten en bedrijfsgroei stimuleren.

Schrijf je in

Aruba & GreenLake, Networking-as-a-Servicer (NaaS)

Wist jij dat je ook Aruba aan kunt bieden via het GreenLake-programma van HPE? Ook binnen het Networkingsegment vinden verschuivingen plaats; van het traditionele aanschafmodel naar het model op basis van behoeften. Deze “nieuwe” flexibele verbruiksmodellen zijn al bekend in het server en-opslaglandschap, maar minder op gebied van netwerken.

Om de mogelijkheden te verduidelijken geeft Aruba een webinar. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Beschikbare NaaS-opties van GreenLake voor Aruba – en hoe jij de optimale kiest.
  • Hoe jij een Aruba NaaS GreenLake deal kunt prijzen
  • Hoe je de waarde en ROI van GreenLake Aruba NaaS-oplossing berekent.
  • Beschikbare tools om snel een winnende GreenLake Aruba NaaS-propositie te bouwen.

Tijdens de sessie beantwoordt Aruba ook vragen in de chat. Heb jij interesse in de mogelijkheden van NaaS? Schrijf je dan in en doe mee! Deelnemen