Powered by:

Haal meer uit uw HPE ProLiant Gen10 Plus-server met Marvell

Al decennia lang levert Marvell netwerktechnologie aan HPE op het gebied van server, storage en netwerk. Marvell is één van de hoofdleveranciers van HPE als het gaat om Fibre Channel (FC), adapters, switchtechnologie (o.a. QLogic en FastLinQ). Copaco verzorgt samen met Marvell een webinar (woensdag 2 december om 10:00) waarin we verder in gaan op de voordelen van HPE-servers in combinatie met Marvell netwerkproducten. Registreren voor dit webinar kan onderaan deze pagina.


HPE FastLinQ Ethernet in combinatie met Marvell

Met de lancering van de HPE ProLiant Gen10 Plus-server, heeft technologieparter én netwerkexpert Marvell een reeks Ethernet NIC’s aan het assortiment toegevoegd. Op dit moment zijn er verschillende opties beschikbaar (terug te vinden in de prijslijst van HPE) in de volgende vormen:

  • 10Gbase-T RJ45 of 10/25GbE-SFP+ aansluiting
  • Als uitbreiding op het moederbord in OCP3-formaat
  • Als full- of half-height PCIe netwerkkaart

De HPE ProLiant Gen10 Plus-server in combinatie met Marvell-netwerkproducten biedt innovatie, veiligheid en bescherming van investering voor de eindgebruiker.

 

De vijf belangrijkste aspecten van een HPE Server netwerkomgeving:

1: Geen zin om te wachten?
Boost de snelheid van applicaties door minimalisatie van netwerkvertragingen. RDMA als RoCE (over DCB) en iWARP (over TCP/IP) maakt dit mogelijk.

2: Klaar voor de toekomst?
Maak uw server vandaag gereed voor de ontwikkelingen van morgen. De 10Gbase-T en 10/25GbE-adapters van Marvell bieden maximale flexibiliteit en aansluitmogelijkheden.

3: Snel, sneller, snelst
Vergoot de lees- en schrijfsnelheid naar high-performance NVMe-gebaseerde storage-systemen met NVMe-oF (NVMe protocol over Fabric). De adapters van Marvell ondersteunen reeds de volgende protocollen: NVMe-oF over RoCE, iWARP en TCP.

4: Veiligheid boven alles
Geef hackaanvallen op firmware en drivers geen kans. De adapters van Marvell maken gebruik van een digitale handtekening in combinatie met de Gen10-Plus ingebouwde Silicon-Root-of-Trust om zo de integriteit van de software te waarborgen.

5: Gebruik kracht verstandig!
Verspil geen kostbare processortijd met het afhandelen van netwerkprotocollen. Marvell-adapters ontlasten de CPU door de vele offload-functies van de netwerkkaart.HPE QLogic Fibre Channel in combinatie met Marvell
Het gebruik van Fibre Channel (FC) in een storage-omgeving kan een hoop extra voordelen opleveren. HPE en Marvell kunnen hierbij perfect ondersteunen.

Wie is er gebaat bij Fibre Channel (FC)?
Het antwoord is eigenlijk vrij simpel: alle bedrijven met bedrijfskritische applicaties in hun datacenter. Deze applicaties draaien vaak op virtuele servers en gebruiken (snel groeiende) belangrijke databases.

Waarom is FC hier zo geschikt voor?
- FC is betrouwbaar vanwege de ingebouwde hoge beschikbaarheid in design en protocol
- FC is snel vanwege een efficiënte dataoverdracht en hoge bandbreedte
- FC is veilig (ooit gehoord van een FC SAN-hack?)
- FC is enorm schaalbaar

 

Wat zijn de drie belangrijkste aspecten van het gebruik van FC in combinatie met een HPE server?

1: Hoge up-time en nog steeds betaalbaar
Het belangrijkste uitgangspunt van een FC netwerkontwerp is volledige redundantie. Marvell’s QLogic Dual-Port FC kaarten hebben twee volledig gescheiden poorten, elk met een eigen processor, firmware en geheugen. Hierdoor is het onnodig om twee single-port adapters te gebruiken. Dit is goedkoper en scheelt een PCIe slot in de server.

2: Voorkom problemen
Het up-to-date houden van firmware en drivers is zeer belangrijk en een terugkerend proces. De kwaliteit van de updates heeft grote invloed op de beschikbaarheid van het netwerk. Nieuwe softwareversies voor de Marvell QLogic FC-adapters doorlopen een rigide kwaliteitsproces om maximale stabiliteit te garanderen. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom tweederde van de HPE-klanten kiest voor FC-adapters van Marvell.

3: Wees klaar voor de toekomst
Geef de lees- en schrijfsnelheid naar FC NVMe/SSD SAN storage-systemen een boost met het gebruik van NVMe-oF. QLogic FC-adapters van Marvell zijn voorbereid op het gebruik van FC NVMe en ondersteunen zelfs de mix van SCSI en NVMe dataverkeer op een poort.

Voor de nieuwe ProLiant Gen10 Plus Server heeft technologieparter én netwerkexpert Marvell een reeks vooruitstrevende FC-adapters aan het assortiment toegevoegd. Deze zijn beschikbaar als 16- of 32- Gigabit versie en met één of twee poorten.

 

Webinar Copaco HPE Marvell

Wit u meer te weten komen over de voordelen van HPE-servers in combinatie met Marvell netwerkproducten? Meld u dan nu aan voor het webinar op woensdag 2 december 2020 10:00-11:00. 

Aanmelden >

 

Meer info over de samenwerking van HPE & Marvell? U leest het hier.