Powered by:

HPE- Aruba Central SaaS-abonnementen

In deze blog bespreken we de HPE Aruba Networking Central SaaS-abonnementen. We bekijken de verschillende abonnement niveaus, de functies die ze bieden en hoe je ze kunt kiezen voor jouw netwerkbehoeften.

 

Vereenvoudig je IT-beheer overal met HPE- Aruba Central

HPE- Aruba Central is een krachtige oplossing voor cloud-based netwerkbeheer. Het maakt jouw dagelijkse IT-taken op alle locaties; van filialen en campussen tot datacenters en thuiswerkers, een stuk eenvoudiger. Als management voor het Edge Service Platform (ESP) biedt HPE Aruba Central je één centraal punt om draadloze, bekabelde en WAN-infrastructuur te implementeren, beheren en optimaliseren. Dit doet het platform door analyses op basis van kunstmatige intelligentie (AI), end-to-end automatisering en categorisatie van datastromen, en geavanceerde beveiligingsfuncties te gebruiken.

De oplossing is nu geïntegreerd met HPE GreenLake. Hierdoor krijg je één consistent bedrijfsmodel en platform om je computer-, opslag- en netwerkinfrastructuur te bekijken en beheren. Dit zorgt voor ongeëvenaarde efficiëntie en helpt je om je kosten beter onder controle te houden.

 

HPE- Aruba Central SaaS-abonnementen: Simpel en flexibel

HPE- Aruba Central werkt met licenties per apparaat. Dit geldt voor alle HPE Aruba Networking access points, switches en gateways die je binnen jouw omgeving wil beheren.

Je hebt keuze uit twee soorten abonnementen: Basis en Geavanceerd. Beide zijn beschikbaar met looptijden van 1, 3, 5, 7 of 10 jaar. Zo kun je op een eenvoudige, maar toch flexibele manier licenties aanschaffen voor elk onderdeel van je netwerk. Hiermee kun je gemakkelijk rekening houden met huidige en toekomstige budgetten voor AIOps, beveiliging en andere gewenste features.

Bovendien bieden de as-a-Service (aaS) SKU’s voor access points, switches en gateways flexibele gebruiksopties en betaalmodellen. Deze flexibele opties omvatten:

  • Uitgestelde activering tot wel 90 dagen.
  • Licentie-co-terminatie: Licenties voor verschillende apparaten tegelijk laten aflopen.
  • Upgrade halverwege de looptijd naar een hoger abonnement.
  • Soepele licentieverlenging.

Let op: De Basis- en Geavanceerde functies die in deze bestelinformatie worden beschreven, gelden ook voor de aaS SKU's. Deze aaS SKU's herken je aan de toevoeging 'AAS' in de naam en worden apart vermeld in de besteltabellen.

 

HPE- Aruba Central on-premises: Cloudgemak voor jouw eigen datacentrum

Voor organisaties die de flexibiliteit en efficiëntie van de cloud wél willen, maar gebonden zijn aan strenge wet- en regelgeving, is er ook een on-premises versie van HPE Aruba Networking Central beschikbaar. Deze krachtige oplossing is ontworpen om de implementatie en het onderhoud van draadloze en bekabelde netwerken op grote schaal te vereenvoudigen. Het biedt een cloud-achtige beheerervaring, zodat je zowel je IT-snelheid en -efficiëntie verhoogt als voldoet aan wet- en regelgeving.

 

HPE Aruba Networking Central on-premises bestaat uit twee hoofdonderdelen:

  1. Fysieke serverapparaten die in jouw eigen datacentrum draaien.
  2. Software-abonnementen die jou de mogelijkheid geven om ondersteunde HPE Aruba Networking apparaten te beheren.

Let op: momenteel zijn flexibele gebruiksopties zoals uitgestelde activering, gecombineerde licentie-afloop, upgrades halverwege de looptijd en verlengingen niet beschikbaar voor on-premises implementaties. Raadpleeg voor meer informatie de HPE Aruba Networking Central on-premises bestelinformatie. Deze gids bevat informatie over bestellen, ondersteunde apparaten, extra technische specificaties, implementatie-opties en voorbeeldmateriaal.

 

HPE- Aruba Central SaaS subscripties bestellen

Klaar om te bestellenOf wil je meer weten? Check alle beschikbare SKU’s met beschrijving hier. Omdat dit het 1e jaar is dat de verlengingen beschikbaar zijn helpen wij je graag persoonlijk verder. Bij vragen kun je mailen naar HPE@copaco.com of bel 040-2306250.