Powered by:

Aruba Instant On: De perfecte oplossing voor jouw netwerk (incentive)

Jij bent als IT-partner altijd op zoek naar nieuwe oplossingen om jouw klanten te helpen. Je wilt een oplossing die eenvoudig te implementeren is en bovendien ook betrouwbaar en schaalbaar. Dan is Aruba Instant ON de perfecte oplossing voor jou.

 

Aruba Instant On

Aruba Instant On is een plug-and-play oplossing. Je hoeft alleen maar de AP's aan te sluiten op je netwerk en ze zijn klaar voor gebruik. In de compacte handleiding van de IO-modellen staan de instructies hoe binnen no-time online bent. Je kunt het netwerk beheren via de Aruba Instant On-app of via de webconsole. Aruba Instant ON ondersteunt tot 1000 AP's per locatie. Je kunt het netwerk dus eenvoudig uitbreiden om aan de groeiende behoeften van jouw klanten te voldoen.

De voordelen van Aruba Instant On:

  • Eenvoudig te implementeren: Aruba Instant ON is een cloudgebaseerde oplossing, dus je hebt geen dure hardware of software nodig. Je kunt je netwerk slechts enkele minuten opzetten.
  • Betrouwbaar: Aruba Instant On is gebouwd op de betrouwbare ArubaOS-software. Je netwerk is altijd beschikbaar, zelfs bij storingen.
  • Schaalbaar: Aruba Instant On is schaalbaar, dus je kunt je netwerk eenvoudig uitbreiden naarmate het netwerk van jouw klant groeit.

De AP22 en AP25 staan tijdens Q1 in de schijnwerpers. Tijdens de actieperiode ontvang jij tot 55% korting op deze Aruba Instant On access points. Supersnelle, eenvoudig te installeren access points met MESH-functionaliteit en Wi-Fi CERTIFIED 6™-opties. Sterke dekking tegen een betaalbare prijs, met ingebouwde beveiliging en uitstekend app-beheer. Deze AP's zijn speciaal ontworpen voor kleine bedrijven.

 

Maak kans op een TADO Smart thermostaat Starterkit V3+

Bij aankoop van Aruba Instant On maak je kans op een mooie prijs: een Tado Slimme Thermostaat V3+ startpakket + 2 radiatorknoppen. Deze slimme thermostaat helpt je om je energieverbruik te verlagen. Hoe? Eenvoudigweg door jouw bestelling te plaatsen en jouw ordernummer vervolgens te mailen naar: HPE@copaco.com.

 

Extra informatie of interesse over Aruba Instant On?

Wil jij jouw netwerk upgraden naar Aruba Instant On en kans maken op een TADO Smart thermostaat Starterkit V3+? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Mail ons op HPE@copaco.com of bel naar 040-2306250 en bekijk de actiepagina hier: actiepagina