Powered by:

HPE Partnerstatus 2024 - Business Partner

HPE Business Partner 2024 - meerwaarde

HPE heeft een scala aan partnerstatussen die zijn ontworpen om de prestaties en het succes van partners te ondersteunen. De statussen zijn gebaseerd op omzet, technische expertise en verkoopvaardigheden. Wanneer een bedrijf vaker dan sporadisch HPE verkoopt, is het slim om te kijken of de status van Business Partner voor jouw bedrijf van meerwaarde kan zijn.

Als HPE Business Partner heb je toegang tot een breed scala aan middelen en ondersteuning, waaronder:

  • HPE-certificeringstrainingen.
  • HPE-marketingmateriaal.
  • HPE-salesondersteuning.

 

HPE Business Partner 2024 - vereisten

De Business Partner-status is de basisstatus voor alle HPE-partners. Deze status is te verkrijgen door jaarlijks de HPE-certificeringstraining te volgen en te voldoen aan een minum HPE omzet via één BV/VOF etc.

HPE heeft dit jaar de vereisten voor HPE Business Partner relatief versimpeld. Er zijn nog slechts twee vereisten dit boekjaar:

  1. Omzet target van 50.000 USD (circa 48.000 EUR).
  2. Het voltooien van de introduction webinar / training online.

Het boekjaar van HPE loopt vanaf 1 november 2023 tot en met 31 oktober 2024. Let hierbij op dat de omzet enkel via de drie officiële distribiteurs gedaan mag worden in Nederland. 

Het te volgen webinar is geheel gratis en mag door ieder persoon gevolgd worden binnen de organisatie. Dit webinar duurt ongeveer 120 minuten. Het webinar is hier terug te vinden: HPE Partner Readiness Series [2024]

 

HPE Business Partner 2024 - registratie

Zijn jullie nog geen HPE-Businesspartner maar willen jullie dit wel worden? Dan kan dat door het aanmelden via deze pagina: https://partner.hpe.com/web/prp/registration

 

HPE Partnerstatussen in 2024 - verschillen

Wil jij meer weten over de verschillende statussen die je als reseller bij HPE kan behalen? Kijk dan op onze eerder geschreven blog: "Zoals beloofd: de verschillende HPE partnerstatussen helder in beeld"