Powered by:

Aruba SMB aanbiedingen

Let op, de volgende aanbiedingen zijn geldig tot 7 februari 2024.

Wil jij meer SMB-business winnen? Profiteren van kortingen en aanbiedingen? Wil jij je SMB-rendabiliteit verhogen? Check dan snel de nieuwe aanbiedingen van Aruba hieronder. 

 

HPE Aruba Networking SMB aanbiedingen

Bij Copaco willen we onze partners ondersteunen bij het binnenhalen van meer SMB-business. Om te helpen, willen we jullie bekend maken met kortingen en aanbiedingen die een grotere waarde leveren voor netwerkoplossingen. Deze aanbiedingen zijn met name gericht op klanten van kleine en middelgrote bedrijven. Wat is inbegrepen?

Smart Book Prijslijst: elk kwartaal actualiseren we de productaanbiedingen van Aruba en delen deze met jou in onze Smart Book Price List (Smart Book) op Copaco.com. Huidige aanbiedingen lopen tot 7 februari 2024 (ook wel promo prijzen genoemd).

De AP22 en AP25 staan tijdens Q1 in de schijnwerpers. Tijdens de actieperiode ontvang jij tot 55% korting op deze Aruba Instant On access points. Supersnelle, eenvoudig te installeren access points met MESH-functionaliteit en Wi-Fi CERTIFIED 6™-opties. Sterke dekking tegen een betaalbare prijs, met ingebouwde beveiliging en uitstekend app-beheer. Deze AP's zijn speciaal ontworpen voor kleine bedrijven.

Ook tijdens deze actieperiode: tot 71% korting op Aruba switches. Richt je op schaalbare SMB-bedrijven met deze kortingen. Biedt de volledig beheerde L2- en volledig beheerde CX 6100 (VSF-stackable) switches aan. Deze promotie is inclusief de CX 6000-switch (instapniveau ) met herintroductie van de 2930F-switch.

SMB-aanbiedingen en -promoties: elk kwartaal biedt Aruba een nieuwe reeks promoties aan op SMB-producten. Dit is een combinatie van Smart Book-producten, waaronder zaken als volumekortingen, gecombineerde productaanbiedingen of een cashback-aanbieding. Daarnaast hebben ze dit kwartaal SMB-aanbiedingen voor volumekortingen geïntroduceerd. Huidige aanbiedingen lopen tot 7 februari 2024.

ACTION Partner Club De Aruba Instant On ACTION Partner Club is een programma dat exclusief is ontworpen voor nieuwe en gekwalificeerde partners die de verkoop van Aruba Instant On-netwerkoplossingen in de markt voor kleine bedrijven (SMB) willen verbeteren. Ontdek hoe u uw SMB-rendabiliteit kunt verhogen met ACTION Partner Club op: https://action.arubainstanton.com/EN/Pages/Login.aspx

 

Webinar Aruba: Go Orange for SMB Partners

Ontdek nieuwe Aruba SMB-promoties en marketingmaterialen die je kunt gebruiken om jouw sales in Q1 FY24 (november-januari '24) te stimuleren. Kijk het webinar hier terug: hier