Powered by:

Aruba Instant On – Ideaal voor bijna elke omgeving

Aruba Instant On is een netwerkbeheeroplossing die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kleine- en middelgrote bedrijven (KMO's). Bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken, schaalbare en kosteneffectieve netwerkbeheeroplossing. Met een breed scala aan toegangspunten (AP's) en switches biedt Aruba Instant On een uitgebreide oplossing om aan de verschillende behoeften van KMO's te voldoen.

 

Toegangspunten: dekking voor elke behoefte

Het AP-aanbod van Aruba Instant On is geschikt voor diverse netwerkdekkingsbehoeften, variërend van kleine kantoren tot grote zakelijke implementaties.

  • Aruba Instant On AP11: Ideaal voor kleine kantoren en thuiskantoren, biedt de AP11 Wi-Fi 6-connectiviteit met tot 1,167 Gbps doorvoersnelheid. Het compacte ontwerp maakt het geschikt voor wand- of plafondmontage.
  • Aruba Instant On AP17: De AP17 is ontworpen voor middelgrote bedrijven en biedt Wi-Fi 6- en 802.11ac Wave 2-mogelijkheden met tot 4,8 Gbps doorvoersnelheid. De outdoor-gecertificeerde behuizing maakt het geschikt voor buitentoepassingen.
  • Aruba Instant On AP22: De AP22 biedt hoge prestaties en grotere capaciteit en is zeer geschikt voor KMO's met groeiende mobiele, cloud- en IoT-eisen. De ondersteuning voor Wi-Fi 6 en de 2,5 Gbps uplink-poort zorgen voor naadloze connectiviteit.
  • Aruba Instant On AP25: Voor veeleisende omgevingen biedt de AP25 brancheleidende prestaties en capaciteit met tot 64 Gbps doorvoersnelheid. De ondersteuning voor Wi-Fi 6E zorgt voor optimale connectiviteit voor een breed scala aan apparaten.

 

Vergelijken van Aruba Instant On-modellen

Selecteer het meest geschikte Aruba Instant On-model voor uw behoeften door rekening te houden met de volgende factoren:

  • Netwerkdekking: Bepaal de grootte van uw netwerk en het aantal apparaten dat u wilt ondersteunen.
  • Netwerkdoorvoersnelheid: Overweeg de data-eisen van uw netwerk en de vereiste bandbreedte voor uw apparaten.
  • Functies: Beoordeel de specifieke functies die u nodig hebt, zoals ondersteuning voor Wi-Fi 6, PoE+ en mesh-netwerken.
  • Schaalbaarheid: Als uw netwerk in de toekomst waarschijnlijk zal uitbreiden, kies dan een model dat toekomstige groei kan opvangen.

Met een diverse assortiment toegangspunten en switches biedt Aruba Instant On een uitgebreide oplossing voor KMO's die op zoek zijn naar een betrouwbaar, schaalbaar en eenvoudig te beheren netwerkinfrastructuur. Door jouw netwerkbehoeften zorgvuldig te evalueren en het juiste model te selecteren, kun je een naadloos en veilig netwerk voor ieder bedrijf garanderen.