Powered by:

HPE FlexOffers: Op maat gemaakte configuraties, lage prijzen, ruime beschikbaarheid

De meeste bedrijven hebben grote ambities en hebben moderne technologie nodig om dit te realiseren. HPE begrijpt dat Mkb’ers IT nodig hebben wat werkt zoals het hoort en geen fortuin kost. Daarom introduceerden ze HPE FlexOffers. 

 

iQuote oplossingen

Makkelijk en snel te configureren, installeren en beheren. Dat zijn de  eigenschappen van HPE iQuote. Met een uitgebreid portfolio aan Gen11-servers kun jij inspelen op een markt die snel verandert. Vergeet daarnaast niet om Windows ROK aan te bieden aan jouw partner. De combinatie van HPE ProLiant servers en Windows Server creëert een portfolio van eenvoudige, veilige en betaalbare oplossingen die perfect zijn voor een breed scala aan werkbelastingen. Op iQuote staan onder andere oplossingen voor:

Kleine kantooromgeving: complete, algemene IT-oplossingen waarmee bedrijven bestanden kunnen opslaan, algemene bedrijfstoepassingen kunnen uitvoeren en werknemers en klanten bedraad- en draadloos kunnen verbinden.

Externe medewerkers: een complete oplossing voor het mogelijk maken van thuiswerken voor maximaal 100 gebruikers, die externe toegang biedt tot de volledige suite van kantoortoepassingen en gegevens, zodat mensen efficiënt kunnen werken vanaf elke locatie.

Virtualisatie: consolideer de kracht en flexibiliteit van meerdere servers op één server met lagere initiële kosten.

Bestandsbeheer en back-up: centraliseer bedrijfsbestanden, toepassingen en back-ups zodat werknemers belangrijke gegevens kunnen delen zonder het risico van gegevensverlies of inbreuk op de beveiliging.

Gedeelde opslag: verbeter de prestaties van toepassingen en back-up mogelijkheden met een betrouwbare, betaalbare oplossing die de opslagcapaciteit over meerdere servers uitbreidt.

Databases: houd databases 24/7 draaiende, zelfs als de gegevens blijven groeien.

 

Voordelen iQuote

Met zoveel keus kan jij jouw partners op een gemakkelijke manier meerdere keuzes aanbieden en inspelen op de klantbehoefte. Een configuratie kan je al bouwen in slechts enkele minuten en de prijs kan je meteen offreren. Nog niet overtuigd? Hierbij nog enkele voordelen van iQuote:  

  • Krijg de beste transactionele HPE-prijs met extra kortingen voor resellers.
  • Op iQuote staan exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn via HPE FlexOffers.
  • Pas configuraties eenvoudig aan en controleer ze op juistheid.
  • Verkort levertijden met 'heat-of-the-market' SKU's, klaar voor verzending vanuit de voorraad.
  • Gebruik iQuote voor eenvoudig gebruik, waar u gemakkelijk de besparingen en de beschikbaarheid van voorraad kunt zien.
  • Gebruik de Solutions Wizard - een selectietool voor concurrerende prijzen - en transfereer offertes eenvoudig.

 

Meer informatie?

Meer weten over HPE FlexOffers?

Website: HPE FlexOffers

Video: HPE iQuote FlexOffers

Of neem contact op met het HPE team, HPE@copaco.com / 0402306250