Powered by:

HPE FlexOffers

Het traditionele proces van IT-producten kopen kan tijdrovend en complex zijn. Bedrijven besteden vaak uren aan het onderzoeken en configureren van producten, het genereren van offertes en het onderhandelen met leveranciers. HPE iQuote vereenvoudigt dit en zorgt dat bedrijven het volledige proces binnen enkele muisklikken kunnen doorlopen. Benieuwd hoe?

Wat is HPE iQuote?

HPE iQuote is een innovatieve tool die de manier waarop bedrijven IT-producten kopen heeft veranderd. De softwaretoepassing helpt bedrijven HPE-hardware, -software en -services snel en nauwkeurig te configureren en aanbieden.

Wat biedt iQuote?

HPE iQuote heeft een gebruiksvriendelijke interface die ook voor mensen zonder technische expertise gemakkelijk te gebruiken is. Het biedt toegang tot het complete portfolio van HPE-producten, waaronder servers, storage, networking ,software, evenals een reeks HPE-services. De tool begeleidt gebruikers bij het configureren van producten op basis van hun specifieke vereisten en biedt realtime prijs- en beschikbaarheidsinformatie.

HPE iQuote biedt ook een scala aan andere functies die het een essentieel instrument maken voor bedrijven. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om configuraties op te slaan, hergebruiken, rapporten en genereren. Ook Biedt het toegang tot historische offertes. De tool kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf, met de mogelijkheid om afwijkende prijzen en kortingen toe te voegen en integreren in andere softwaretoepassingen.

Wat is het voordeel van iQuote?

Een van de belangrijkste voordelen van HPE iQuote is de nauwkeurigheid. De tool zorgt ervoor dat offertes zijn gebaseerd op de meest actuele informatie. Ook houdt het rekening met Daardoor weten bedrijven zeker dat ze altijd de best mogelijke prijs krijgen voor hun HPE-producten.

Door HPE iQuote te gebruiken, kunnen bedrijven het IT-aankoopproces stroomlijnen, kosten verlagen en de efficiëntie verhogen. Het centrale platform kan door meerdere gebruikers binnen een organisatie worden geraadpleegd. Dit zorgt voor een consistent en gestandaardiseerd IT-aankoopproces, wat de algehele productiviteit verbetert.

Conclusie

Concluderend is HPE iQuote een krachtig hulpmiddel dat het IT-aankoopproces vereenvoudigt en versnelt. Met de gebruiksvriendelijke interface, nauwkeurigheid en scala aan functies kan het veel kosten en tijd besparen. Met andere woorden, HPE iQuote is een must-have voor ieder bedrijf dat IT-producten wil kopen.

Meer weten over iQuote? Neem contact op met onze dedicated HPE salesafdeling op 040-2306250 of HPE@copaco.com of kijk hier.