Powered by:

HPE Greenlake bij Copaco: schaalbaarheid en flexibiliteit as-a-service!

HPE Greenlake, hét nieuwe pay-per-use model van HPE met een mix van zowel on-premise als cloud oplossingen en dat perfect inspeelt op de veranderingen binnen de markt. Benieuwd wat HPE Greenlake voor u en uw klanten kan betekenen? U leest er hier alles over.


"HPE Greenlake vergroot uw snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid’’


De voordelen van HPE Greenlake

  • Meer ruimte voor flexibiliteit en schaalbaarheid
  • Eenvoudig te beheren, de infrastructuur staat op de door u gewenste locatie
  • Pay-per-use (betaal voor wat u daadwerkelijk gebruikt)
  • Veel keuzemogelijkheden qua oplossingen (samenwerkingen met andere leveranciers)

 

 

Voor welke klanten is HPE Greenlake geschikt?
HPE Greenlake is geschikt voor een brede groep klanten (MKB tot Enterprise) die schaalbaarheid en flexibiliteit verlangen vanwege bijvoorbeeld een verwachtte groei of wisselende vraag naar capaciteit. Daarnaast biedt HPE Greenlake het steeds meer gewenste betalen-voor-wat-u-gebruikt-model in plaats van het vooraf volledig financieren van de infrastructuur.

 


HPE Greenlake Quick Quote Tool
HPE heeft speciaal voor deze oplossing de Quick Quote Tool ontworpen, waarmee u direct een prijs per maand kunt berekenen op basis van de behoefte die u wenst. Uiteindelijk betaalt u uiteraard alleen voor de capaciteit die u daadwerkelijk gebruikt.


HPE Greenlake bij Copaco
Uiteraard staat het team van Copaco voor u klaar om u alles uit te leggen over HPE Greenlake. Onze accountmanager Ruud van der Meer maakt graag tijd voor een introductie en het bespreken van de mogelijkheden en kansen. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ruud via onderstaande contactgegevens.

ruud.van.der.meer@copaco.com 
+31 6 28 61 45 78