Powered by:

HPE GreenLake

Hét edge-to-cloud-platform. HPE GreenLake, kennen we het nog? Een kleine reminder hoe het ook al weer werkt.

 

HPE GreenLake

Je hoort het wellicht steeds vaker voorbij komen, of je werkt er al mee, HPE GreenLake. Ook wel HPE infrastructuur als een dienst (IAAS) genoemd, wat intussen al enige tijd online is en intussen het complete portfolio van HPE/Aruba bevat. De makkelijkste manier om het te omschrijven is als een HPE cloud model (Pay per use) waarbij de hardware in jouw eigen omgeving/datacenter draait (On-premise). Dit zorgt er voor dat je niet direct een grote investering hoeft te doen, maar wel dat jouw omgeving goed beheerd is. Je kan makkelijker op- afschalen en bent flexibel binnen jouw eigen omgeving, wat de organisatie weer slagvaardiger maakt.

 

Hoe begin ik met GreenLake?

Starten met GreenLake is eigenlijk vrij eenvoudig. Je begint met het kiezen van de workload die jij nodig hebt of denkt te hebben. Een schatting is een eenvoudig uitgangspunt om te kijken of GreenLake iets voor jou en jouw organisatie is.

Na het kiezen van de workload, kun je al direct de prijzen (schatting) inzien waarmee jij zaken kan doen. Je kunt een aantal verschillende scenario’s kiezen om te vergelijken. Natuurlijk willen wij jou hierbij helpen. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen met ons HPE team om jou bij een dergelijk traject te begeleiden.

Wij kunnen schakelen met de juiste contactpersonen binnen HPE indien er vragen zijn die wij niet kunnen beantwoorden. Ontzorgen en het verlenen van service, schakelen met HPE en het beantwoorden van vragen. Het Copaco HPE team zit/staat voor je klaar.

 

HPE GreenLake introductie video

Om een duidelijk beeld te krijgen van HPE GreenLake heeft HPE ook verschillende (introductie) video’s. Kijk bijvoorbeeld eerst naar de volgende video, om te zien of GreenLake iets voor jouw organisatie is:

https://www.hpe.com/nl/nl/greenlake.html?media-id=%2Fnl%2Fnl%2Fresources%2Fgreenlake%2Fvideo%2F53b84a8b-c932-45a2-8caa-0660de0759da%2F_jcr_content.details.json