Powered by:

HPE ProLiant: intelligente basis voor hybride cloudinfrastructuur

De HPE ProLiant-servers vormen een intelligente basis van computerapparatuur voor hybrid cloud. Ongeëvenaarde optimalisatie, beveiliging en automatisering van workloads; allemaal beschikbaar as-a-service! In dit artikel bespreken wij de belangrijkste ontwikkelingen omtrent de toekomst van intelligente hybrid cloud.

Geoptimaliseerd voor workloads

Transformeer uw IT-omgeving met inzichten die de prestaties, plaatsing en efficiëntie van de workload optimaliseren. Tevens is het mogelijk snellere én betere resultaten te leveren met behulp van de intelligente basis van HPE ProLiant. Lees hier meer over iLO Serverbeheer op de website van HPE.

360-graden beveiliging

Ervaar een verbeterde, holistische, 360-graden-kijk op beveiliging die begint bij de toeleveringsketen van de productie en wordt afgesloten met een beschermde afstoting aan het einde van de levensduur. Dit alles met behulp van de ’s werelds meest veilige server in de branche. Lees hier meer over de 360-graden beveiliging op de website van HPE.

Intelligente automatisering

HPE InfoSight voor servers werkt met Active Health System (AHS) en iLO om oplossingen voor configuratie-, status- en prestatieproblemen in uw serverinfrastructuur te voorspellen en aan te bevelen. Lees hier meer over HPE InfoSight op de website van HPE.

Rack-geoptimaliseerd

Haal voordeel uit een serie veelzijdige, robuuste, softwaregedefinieerde rackservers die geschikt zijn voor verschillende workloads en worden beheerd via één enkele oplossing voor infrastructuurbeheer. Download hier de ProLiant productgids op de website van HPE.

Groeiende bedrijven en externe vestigingen

Bereik eenvoudige, efficiënte toegevoegde waarde. Onze – door gebruikers geïnspireerde – innovaties bieden gemakkelijke toegang op afstand en meer energiezuinigheid om uw TCO (Total Cost of Ownership) te verlagen. Download hier de servergids op de website van HPE.

Oplossing as-a-service

HPE GreenLake biedt u de prestaties die u nodig hebt voor het ondersteunen van rekenintensieve workloads met een evenwichtige verdeling tussen prestaties, uitbreidingsmogelijkheden en beheerbaarheid. Dankzij het pay-per-use-model kunt u uw IT-uitgaven op uw daadwerkelijke gebruik afstemmen. Neem de kosten, complexiteit en het risico op overbevoorrading weg die met de traditionele hardwareprestaties gepaard gaan. Lees hier meer over computing voor algemene toepassingen op de website van HPE.