Powered by:

Update: SMB Groei via HPE SNAPP

‘SMB Groei 2.0’, ‘Beyond SMB’ of ‘SMB Growth’. Deze termen heeft u de afgelopen tijd vast wel voorbij zien komen. Wat zijn de voordelen van SMB Groei en hoe neemt u deel aan dit programma? In deze blog vertel ik u alles over SMB Groei zodat u ook in 2021 optimaal profijt kunt hebben van dit programma. Belangrijk om te melden is dat het programma voortaan via de HPE Partner Society op HPE SNAPP te raadplegen is. De portal www.beyondsmbgrowth.nl is per 01-03-2021 komen te vervallen.

Wat is SMB Groei?

SMB Groei is een online platform voor HPE-partners (met als focus MKB). Op dit platform zijn prijslijsten op te vragen maar ook promoties, product- en marktnieuws, events en contactgegevens. Een groot bijkomend voordeel van SMB Groei is dat goed lopende (voorraad)producten (MKB-producten en bijbehorende PointNext attach-diensten) extra worden gepromoot via dit programma.

Wat zijn de voordelen van SMB Groei?

  • Scherpe en concurrerende prijzen op goed lopende voorraadproducten
  • Stabiele prijsstelling voor minimaal één maand
  • Gegarandeerde beschikbaarheid van artikelen bij Copaco
  • Toegang tot de community voor MKB-communicatie en trainingen

Artikelen uit het SMB Groei-programma bestellen

Zodra u bent geaccepteerd voor het partnerprogramma kunt u de meest recente prijslijst downloaden via HPE SNAPP (te downloaden op uw smartphone of via www.hpesnapp.com). Tevens zijn de items via deze prijslijst met een simpel mailtje te bestellen bij Copaco. Het enige wat u hoeft te weten zijn de aantallen en de eindgebruiker.

Vanaf vorig jaar zijn een aantal servers nóg scherper geprijsd zodat u met een concurrerende prijs richting uw eindklant kan gaan. Download de meest recente prijslijst via HPE SNAPP.

Aanmelden voor SMB Groei

Aanmelden voor SMB Groei 2.0 kan via de HPE Partner Society op HPE SNAPP. Na de aanmelding zal de tekenbevoegde binnen uw bedrijf de voorwaarden ontvangen ter acceptatie. Aanmeldingen gaan de 1e van de volgende maand in (als de aanmeldprocedure volledig doorlopen is). De volledige voorwaarden zijn ook op HPE SNAPP te vinden.

Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Mijn collega’s en ik helpen u graag verder of geven u een korte demo via Teams! Telefonisch via 040 – 23 06 425 en per mail via hpe@copaco.com.