Powered by:

Samen groeien: digitaal bezoek aan uw eindklant

Vanwege COVID-19 is het nóg belangrijker zichtbaar te blijven voor uw klanten. Daarom maken wij van Copaco graag tijd vrij om deze klanten digitaal te bezoeken. Samen kunnen we uw klant van alle juiste informatie voorzien omtrent alle ontwikkelingen rondom HPE. Denk hier bij aan nieuwe productintroducties (MSA Gen 6) maar ook zeker aan de voordelen van HPE (support, kwaliteit, innovatie).

Boek nu een digitaal klantbezoek samen met onze accountmanager Ruud van der Meer
Onze accountmanager Ruud van der Meer zit klaar om samen met u op digitaal klantbezoek te gaan. In maximaal één uur brengen we uw klant op de hoogte over alle ontwikkelingen in de servermarkt en rondom HPE. Inschrijven / aanmelden kan heel eenvoudig door een mailtje naar ruud.van.der.meer@copaco.com te sturen. Ruud zal dan contact met u opnemen.

Zaken doen tijdens COVID-19
We zitten helaas nog steeds midden in de situatie dat we rekening dienen te houden met COVID-19. Hoewel zichtbaar juist nu van essentieel belang is, is het ook noodzakelijk alle adviezen en richtlijnen op te volgen. Wij denken met het digitaal klantbezoek de juiste balans gevonden te hebben en hopen samen met u een hoop eindklanten ‘te bezoeken’.

Overige vragen?
Heeft u overige vragen over COVID-19 of HPE / Copaco in het algemeen? Ons salesteam helpt u graag verder! Wij zijn te bereiken via hpe@copaco.com of 040 – 2306 425.