Powered by:

Klik je serverkorting bij elkaar met HPE iQuote FlexOffers

Je kunt je HPE infrastructuur samen laten stellen vanaf de fabriek. Je krijgt dan een werkende server geleverd. Een ideale oplossing als de beschikbaarheid, levertijd en prijs van ondergeschikt belang zijn. Heb je echter direct een server nodig, dan kun je deze (laten) samenstellen op basis van voorraadproducten. HPE iQuote helpt hierbij. Het geeft direct inzicht in beschikbare producten en geeft suggesties. Het grootste voordeel van de onlangs gelanceerde FlexOffers versie? Je krijgt staffelkorting op duidelijk zichtbare actieproducten. Benieuwd hoe jij je korting bij elkaar klikt?

 

Extra kortingen
Er is een grote groep resellers die hun HPE-infrastructuur af fabriek laat samenstellen en deze compleet laat leveren. Dit zijn vaak high-end omgevingen, geschikt voor grotere organisaties. De levertijd voor dit soort servers bedraagt ongeveer twee, drie weken. Deze worden geconfigureerd via de OCA tool op de HPE Portal. Voor MKB-eindklanten, die over het algemeen een minder complexe omgeving nodig hebben - of een uitbreiding zoeken voor een bestaande omgeving - kan er snel uit voorraad geleverd worden. Alleen, hoe stel je een dergelijke omgeving makkelijk en tegen de beste prijs samen? Je wil natuurlijk geen korting laten liggen. HPE iQuote FlexOffers helpt. De HPE iQuote tool is te bereiken via www.copaco.com en dan bij portals.

 

HPE iQuote FlexOffers: nu al exclusief live bij Copaco
Deze tool is een verbeterde versie van de bestaande HPE iQuote tool. Nu vraag je je vast af, wat is hier zo vernieuwend aan? Deze 2.0 versie laat alle beschikbare kortingen in één oogopslag zien. Het blijkt in de praktijk lastig om te profiteren van kortingsbundels op voorraadproducten. Vaak zit deze korting net niet op de producten die je nodig hebt. De nieuwe functionaliteit in deze tool zorgt ervoor dat je, als je voldoende opties selecteert, een maximale korting behaalt. Op die manier kun je zelf producten kiezen waarmee de hoogste korting bereikt kan worden. De huidige HPE voordeelbundels zullen binnenkort verdwijnen en maken plaats voor deze staffelkorting in iQuote. Wat wij daarbij extra gaaf vinden? Dat wij de eerste Nederlandse distributeur zijn die deze tool beschikbaar stelt aan onze partners. Wil je weten hoe het werkt? Boek dan een online demonstratie van mij.

 

Hoe werkt het?
Het zou zo eenvoudig moeten zijn: het configureren van een server. Je wilt in een paar stappen een server bestellen en de volgende dag geleverd hebben. Helaas wijst de praktijk vaak anders uit. IQuote biedt uitkomst. In enkele minuten configureer en bestel je een HPE-server, direct uit voorraad. Je selecteert een gewenste server. Het configuratiescherm opent, waarna je het aantal actieproducten ziet staan. Je krijgt bij elke selectie van een product te zien hoeveel actieproducten je dient te selecteren voor maximale korting. Dit zijn vaste percentages en je krijgt de korting op alle producten die gedefinieerd zijn als actieproduct. Meer weten over HPE iQuote? Klik dan hier

 

Binnen 15 minuten aan de slag
Om effectief aan de slag te gaan met HPE iQuote Flexoffers – en te leren hoe je een maximale korting bij elkaar klikt - kun je nu kosteloos een online demonstratie door mij aanvragen. Deze demo duurt ongeveer 15 minuten en wordt kosteloos ter beschikking gesteld aan onze partners.


Boek nu een online demonstratie van mij. Bel of e-mail via onderstaande contactgegevens. 

ruud.van.der.meer@copaco.com 
+31 6 28 61 45 78