Powered by:

Verdien extra cash met uw HPE-omzet met HPE Engage & Grow

HPE Engage & Grow is een incentive programma van Hewlett Packard Enterprise (HPE) met als doel: het motiveren van uw salesteam. Dit gebeurt aan de hand van tegoeden die u spaart met uw HPE-omzet. Bovendien voorziet het programma HPE Business, Silver en Proximity partners van extra productinformatie, salestools en trainingen. Hiermee kunt u zich het portfolio van HPE nog beter eigen maken en adviseren bij uw klanten. Nieuwsgierig? Mooi, ik vertel u er graag alles over.

HPE Engage & Grow in het kort
Het HPE Engage & Grow programma kent aardig wat extra’s. Door de interessante bonuspunten motiveert u uw salesteam en stimuleert u extra omzet. U ontvangt extra training en ondersteuning en profiteert van extra tegoeden op producten uit de ‘Pump up the volume’ selectie. Maar dat is nog niet alles! Via het speciaal voor partners ingerichte portal heeft u dagelijks alle relevante promoties en incentive acties bij elkaar. Bovendien heeft HPE ook de Top Achievers Club in het leven geroepen. Wat dat precies is, vertel ik later in dit blog.

De bonuspunten die u via dit programma kunt verdienen worden uitgekeerd op de persoonlijke HPE Engage & Grow creditcard van uw bedrijf. U krijgt bonuspunten op basis van uw HPE verkopen. Bovendien ontvangt u extra bonuspunten op speciaal geselecteerde producten uit het ‘Pump up the volume’ assortiment. Deze bonuspunten vertegenwoordigen een geldwaarde. Deze waarde kunt u op ieder gewenst moment opnemen om iets voor uw team te organiseren.

Pump Up The Volume
Ieder kwartaal wordt binnen het ‘Pump Up The Volume’ assortiment een selectie aan producten onder de aandacht gebracht, waarmee u extra bonuspunten kunt sparen. Ieder kwartaal verschijnt de nieuwe selectie, dus houdt de social mediakanalen van Copaco goed in de gaten.

MSA Gen 6
Met Pump Up The Volume heeft HPE regelmatig interessante incentives om het saldo een boost te geven. Zo verdien je binnenkort extra punten met de verkoop van de MSA Gen 6. Hierover vertellen we u snel meer.

Top Achievers Club
Het HPE Engage & Grow programma kent nog een leuk extraatje: de Top Achievers Club. De Top Achievers Club bestaat uit topafnemers van een bepaald land die meedingen naar speciale prijzen, boven op de bonuspunten. Het is een extra beloning voor IT-partners en distributeurs die extra sales hebben weten te genereren.

Waarom inschrijven op HPE Engage & Grow?
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u zich inschrijven op dit partnerprogramma? Ga voor meer informatie naar de speciaal hiervoor ingerichte webpagina.