Powered by:

De shop is weer gevuld! Spaar nu met uw Powercoins voor gave gadgets

De komende maanden spaart u met uw HPE omzet voor gave gadgets. Gaat u voor de robotstofzuiger, een tablet of liever een luxe leren laptoptas? Ontdek alle gadgets in de HPEnergy shop.

Hoe werkt het?
Om mee te kunnen sparen voor gave gadgets dient u een geactiveerde account te hebben voor HPEnergy. Heeft u nog geen account? Registreer u dan nu. Bent u al geregistreerd? Log dan hier in om uw actuele Powercoins status te bekijken.

 

Hoe spaar ik Powercoins?
Powercoins sparen werkt heel simpel. Na het aanmelden op www.hpenergy.nl krijgt u elk kwartaal voor iedere duizend euro omzet één Powercoin. Neemt u actief deel aan HPEnergy, bijvoorbeeld door regelmatig in te loggen of polls in te vullen? Dan wordt u daarvoor ook beloond met Powercoins.

Uw huidige saldo Powercoins is terug te vinden in uw dashboard (na inloggen rechtsboven klikken). De coins zijn vervolgens in te wisselen voor mooie artikelen (voor de meeste artikelen geldt op=op dus wees er snel bij!).

Heeft u voldoende Powercoins gespaard voor een gadget naar keuze, dan kunt u ze meteen inwisselen in de shop. U hoeft niet te wachten tot het einde van de actieperiode.

 

Spaar ook met Aruba Networks mee voor Powercoins!
Wat u wellicht nog niet wist; ook omzet op alle Aruba-artikelen (zoals switches en access points) telt mee voor het spaarprogramma. Ook hier geldt: elke duizend euro omzet levert u één Powercoin op! Aruba Networks is de marktleider op het gebied van veilige netwerkinfrastructuren. De kracht van Aruba Networks zit in de ontwikkeling van flexibele oplossingen zoals krachtige access points, schaalbare switches en geavanceerde management tooling. Op deze pagina komt u alles te weten over het volledige Aruba Networks-portfolio. Wilt u uw klant snel bedienen? Wij hebben de Aruba Instant On Wireless Access Points momenteel ruim op voorraad!

 

Actievoorwaarden

  • Powercoins kunnen niet worden ingewisseld voor geld.
  • Copaco behoudt zich het recht om een andere artikel aan te bieden als een gadget van uw keuze niet meer beschikbaar is.
  • Alleen de factureerde HPE omzet die binnen de actieperiode valt, wordt meegerekend.
  • U dient zich in te schrijven voor deze actie. Per bedrijf kunnen meerdere personen zich inschrijven voor deelname aan het HPE-spaarprogramma.
  • HPE Platinum & Gold partners zijn uitgesloten van deelname.