Powered by:

De voordelen van de single processor HPE Proliant DL325 Gen10-server

Er zijn van die producten die overduidelijk waarde toevoegen aan uw business en een plekje in de spotlights verdienen. Omdat ze scherp geprijsd zijn, een mooi alternatief bieden op een meer voor de hand liggende keuze óf omdat u geniet van een meetbaar onderscheidend vermogen. In het geval van de HPE Proliant Gen10 server en AMD EPYC processor profiteert u bovenal van een besparing op licentiekosten. Ook zo benieuwd hoe dat kan?

HPE Proliant Gen10 server; what’s in a name?
De HPE ProLiant DL325 is de nieuwste single processor als toevoeging op de bestaande ProLiant Gen10-portfolio. Deze HP-server is voorzien van AMD EPYC-architectuur. De AMD EPYC processor levert dual processor performance tegen single performancekosten.

Besparing op licentiekosten
Alle software van partijen zoals Microsoft berekenen hun licentieprijzen op basis van processoren. Doordat de HPE Proliant GEN10 server is uitgerust met één processor - met de capaciteit van twee processoren - bespaart u gigantisch op uw licentiekosten. Bovendien levert de HPE ProLiant DL325 lagere kosten per virtual machine (VM). Meetbare resultaten die ik u uiteraard niet wil onthouden, evenals de bijkomende voordelen die ik hieronder uiteenzet.

Verbeterde business resultaten
Met de inzet van deze HPE-servers bent u in staat uw bedrijfsresultaten te verbeteren doordat de opslagcapaciteit en het opslagvermogen sterk toenemen. Het verbeterde geheugenvermogen zorgt dat de mate van werkproductie en -belasting wordt versneld. Kortom, het werk gebeurt sneller - zonder vertraging. Daarnaast worden - met inzet van HPE OneView - veel systeemmanagementtaken versneld, zoals bij de implementatie van nieuwe virtuele machines. 

Maximale beveiliging
Deze HPE Proliant GEN10 server met ingebouwde AMD EPYC processor zorgt voor een maximale beveiliging van data. Deze HPE-server is GDPR-compliant en uitgerust met geautomatiseerde security checks om eventuele kwetsbaarheden op te sporen.

U krijgt door het ‘pay-per-use’ model beter inzicht in de kosten, doordat u alleen betaalt voor dat wat u gebruikt. HPE gaat steeds meer servers uitrusten met deze kwalitatief hoogstaande processoren. Wat ons betreft, gebaseerd op ervaringen, geheel terecht.

Alternatief op Intel processor
AMD is langere tijd het ondergeschoven kindje geweest op het gebied van processoren. Intel domineerde de markt. Maar HPE heeft niet stilgezeten. Achter de schermen is hard gewerkt aan doeltreffende innovaties op het gebied van processoren, waarvan de AMD EPYC processor het resultaat is. Deze processor is uitgebreid getest, in combinatie met HPE-servers, en heeft zichzelf in de praktijk bewezen als uitstekend alternatief op de Intel processoren.

Resultaten vergelijk AMD EPYC versus Xeon
Bekijk hier de resultaten van het vergelijkend warenonderzoek tussen AMD EPYC versus Intel Xeon.

Resultaten

Beschikbare modellen
Copaco Nederland biedt u vier modellen die u kunt bestellen in de webshop.

HPE DL325 GEN10 7251 16G 8SFF SOLN SVR

CP04649B21

HPE DL325 GEN10 7251 8G 4LFF SERVER

CP04646B21

HPE DL325 GEN10 7351P 16G 8SFF SERVER

CP04647B21

HPE DL325 GEN10 7401P 32G 8SFF SERVER

CP04648B21

 

Product Tour Video
Benieuwd naar alle features en mogelijkheden? Bekijk dan hier de uitgebreide en - dat mag ook gezegd worden - ultragave product tour video.

 

 

Gratis persoonlijk productvergelijk
Wilt u een persoonlijke toelichting op het AMD versus Intel productvergelijk? Neemt u dan contact op met Ruud van der Meer.