Powered by:

Alle lopende HPE Promo's en programma's op een rij

Om u als partner zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen heeft HPE meerdere promo’s en programma’s lopen. Vandaar dat Copaco deze in onderstaand overzicht heeft gezet zodat u weer helemaal op de hoogte bent. Mocht u naar aanleidingen van deze informatie nog vragen hebben of hulp wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

TVA / TPL
In deze twee promo’s van HPE (Top Value Accelerate en Transactional Price List) zijn alle hardlopers scherp geprijsd. Door middel van speciale promobundels valt nog extra voordeel te behalen. HPE let voortdurend op wensen / behoeftes uit de markt en past de inhoud van deze promo’s waar nodig aan. Alle artikelen in de promo zijn regulier via de webshop van Copaco te bestellen.

Engage & Grow – Pump up the volume
Engage & Grow is het programma van HPE waarmee partners met hun omzet kunnen sparen voor tegoeden op de HPE-creditcard. Via www.engageandgrow.eu zijn alle voorwaarden te zien en is het mogelijk om in te schrijven. Na inschrijven en accepteren van de voorwaarden spaart u automatisch mee. Het saldo is te checken via diezelfde portal.

Met Pump Up The Volume heeft HPE regelmatig interessante incentives om het saldo een boost te geven. Lopende promo’s zijn altijd terug te vinden op de Engage & Grow-portal.

SMB Groei nu via HPE SNAPP
SMB Groei is hét programma waarbij een kernassortiment – speciaal samengesteld voor het MKB en direct scherp geprijsd – te bestellen is. Via HPE SNAPP zijn de voorwaarden inzichtelijk, kunt u zich aanmelden voor dit programma én is de prijslijst te downloaden. Artikelen bestellen gaat heel eenvoudig via een simpel mailtje naar hpe@copaco.com en als de artikelen op voorraad zijn worden deze de volgende werkdag al bij u afgeleverd. De HPE SNAPP app is te downloaden op uw smartphone of hier te bezoeken via uw browser.

HPE iQuote FlexOffers
Recent heeft HPE de FlexOffers gelanceerd. Via de iQuote-tool klikt u uw serverkorting bij elkaar en ziet u realtime voorraden bij Copaco. Zo heeft u de configuratie vaak de volgende dag al in huis. Eerder schreven we al een blog over de werking van iQuote en een blog over de voordelen van de FlexOffers.

HPE Mainstream
Met HPE Mainstream stelt HPE een reeks artikelen beschikbaar welke snel uit voorraad leverbaar zijn. Deze functie is in te schakelen in de configuratietool van HPE, OCA (One Config Advanced). Door gebruik te maken van HPE Mainstream-artikelen kunt u configuraties bouwen welke snel bij u of uw eindklant geleverd kunnen worden.

Vragen? Neem dan contact met ons op via hpe@copaco.com of +31 (0)40 2 306 425.