Powered by:

Alle lopende HPE Promo's en programma's op een rij

Om u als partner zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen heeft HPE meerdere promo’s en programma’s lopen. Vandaar dat Copaco deze in onderstaand overzicht heeft gezet zodat u weer helemaal op de hoogte bent. Mocht u naar aanleidingen van deze informatie nog vragen hebben of hulp wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

HPE iQuote FlexOffers

Eind vorig jaar heeft HPE de iQuote FlexOffers gelanceerd. iQuote zal een steeds grotere rol gaan spelen binnen HPE. Via de iQuote-tool klikt u uw serverkorting bij elkaar en ziet u realtime voorraden bij Copaco. Zo heeft u de configuratie vaak de volgende dag al in huis. Eerder schreven we al een blog over de werking van iQuote en een blog over de voordelen van de FlexOffers zodat u vandaag nog kunt starten. iQuote is via de homepage van Copaco.com te bezoeken in het menu ‘portals’.

TVA / TPL

In deze twee promo’s van HPE (Top Value Accelerate en Transactional Price List) zijn alle hardlopers scherp geprijsd. Door middel van speciale promobundels valt nog extra voordeel te behalen. HPE let voortdurend op wensen / behoeftes uit de markt en past de inhoud van deze promo’s waar nodig aan. Alle artikelen in de promo zijn regulier via de webshop van Copaco te bestellen. Let op: prijzen kunnen maandelijks wijzigen.

Engage & Grow – Pump up the volume

Engage & Grow is het programma van HPE waarmee partners met hun omzet kunnen sparen voor tegoeden op de HPE-creditcard. Via www.engageandgrow.eu zijn alle voorwaarden te zien en is het mogelijk om in te schrijven. Na inschrijven en accepteren van de voorwaarden spaart u automatisch mee. Het saldo is te checken via diezelfde portal.

 

HPE Mainstream

Met HPE Mainstream stelt HPE een reeks artikelen beschikbaar welke snel uit voorraad leverbaar zijn. Deze functie is in te schakelen in de configuratietool van HPE, OCA (One Config Advanced). Door gebruik te maken van HPE Mainstream-artikelen kunt u configuraties bouwen welke snel bij u of uw eindklant geleverd kunnen worden.

Vragen?
Mocht u vragen hebben over één of meerdere onderwerpen of behoefte hebben aan een verdere toelichting? Neem dan contact met ons op via hpe@copaco.com of +31 (0)40 2 306 425. Wij maken graag tijd voor u vrij!